Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Просторий будинок у Вавері

Гамільтон Мей із задоволенням представляє великий сонячний будинок у Вавері у відокремленому місці, ідеально підходить для сім'ї.

Будинок площею 380 кв.м розташований на великій ділянці площею 2500 кв.м. Вхід красиво представлений класичним кільцевим проїздом. Перший поверх складається з вітальні, красивої великої лоджії з виходом в сад, окремої кухні. Крім того, будинок складається з 3 спалень з двоспальними ліжками та 4 ванних кімнат з ванною та душовою кабіною. В будинку є 2 гаражі.

Будівля була побудована в 2010 році. Нерухомість дуже елегантна, має класичну форму і була закінчена за високим стандартом з використанням найбільш інноваційних будівельних технологій.

Об’єкт розташований на закритій території, на тихій, тихій вулиці. Район стрімко розвивається, пропонуючи все більше зручностей, а також доступ до шкіл, ресторанів, магазинів, аптек та транспортної інфраструктури.

Ціна 25 000 злотих на місяць + адмін комісія (1 000 злотих) + комунальні (900 злотих) в тому числі 2 гаражі(будинки), включно інтернет і ТБ

Для отримання додаткової інформації про цю пропозицію, будь ласка, зв'яжіться з нашим офісом.

Деталі нерухомості

Ref: 17862
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
500 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
4
Від центру
9km
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
2500 m2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
02-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Допускається розміщення з домашніми тваринами
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 17862
Ціна за місяць
25 000 PLN
Ціна/m2
50 PLN

Ціна 25 000 злотих на місяць + адмін комісія (1 000 злотих) + комунальні (900 злотих) в тому числі 2 гаражі(будинки), включно інтернет і ТБ

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.