Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Гарний будинок з мистецькою атмосферою в Старих Білянах

Гамільтон Мей із задоволенням представляє надзвичайну пропозицію будинку на затишній, житловій, зеленій вулиці Старе Біляни.

Унікальний, комфортний будинок, який поєднує в собі атмосферний, довоєнний інтер'єр з сучасним, дизайнерським стилем. Будинок надзвичайно сонячний завдяки панорамним вікнам і має чудово збережений зелений сад із віковими деревами.

Гарний, довоєнний будинок нещодавно пережив капітальний ремонт. Складається з чотирьох рівнів загальною площею 390 м2. На першому поверсі, площею 120 м2 розташована сонячна, простора вітальня з виходом у чудовий, зелений сад, кухня з їдальнею, туалет та хол. На рівні -1 знаходиться самостійна квартира з двома входами безпосередньо з будинку або з саду, призначення якої можна вільно облаштувати відповідно до ваших потреб.

Приватна частина складається з таких поверхів: перший поверх - вітальня, головна спальня, кабінет, ванна кімната та гардеробна, всі з яких є перехідними кімнатами. На другому поверсі розташовані 3 спальні, найбільша з яких має вихід на простору сонячну терасу з автоматичними рулонними шторами, ванна кімната та місце для відпочинку чи читання.

Унікальний, довоєнний будинок 1933 року, після капітального ремонту, розташований на чарівній тихій вулиці в Старих Білянах, в 300 метрах від метро. Його унікальною перевагою є чудово збережений зелений сад із віковими деревами. Будівля розташована в одному з найпривабливіших районів Старих Білян, оточеному іншими віллами та численними зеленими зонами: ліс Лінде - природний заповідник. Відмінне сполучення забезпечується легким доступом до вулиць Маримонка та Каспровича та близькістю зупинок громадського транспорту (метро, автобусів та трамваїв).

Ціна 18 000 злотих на місяць, включаючи адмінкомісії + комунальні послуги (1500 злотих) включаючи гараж (будинок)

Будь ласка, зв'яжіться з нами, щоб переглянути цю унікальну нерухомість.

Деталі нерухомості

Ref: 13392
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
390 m2
Спальні
5
Ванні кімнати
4
Від центру
8km
Кількість поверхів
4
Розмір земельної ділянки
678 m2
Min. okres wynajmu:
24 miesięcy
Останнє оновлення
23-04-2024
Балкон
Сад
інтернет
Допускається розміщення з домашніми тваринами
Приватна парковка

ціна

Ref: 13392
Ціна за місяць
18 000 PLN
Ціна/m2
46 PLN

Ціна 18 000 злотих на місяць, включаючи адмінкомісії + комунальні послуги (1500 злотих) включаючи гараж (будинок)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.