Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Здається в оренду просторий окремий будинок в чудовому місці недалеко від центру міста

Гамільтон Мей з радістю представляє просторий окремий будинок з корисною площею 525 м2, розташований у безпосередній близькості від центру Кракова.

Будинок має площу бл. 525м2 - входить підвал, а також 4 надземні рівні. Підвал має 75м2 і складається з: котельні та 3 додаткових кімнат.
Площа першого рівня 135м2 складається з: пральні, сушарки, туалету, тамбуру, холу, 2 кімнат, а також 2 гаражів (на дві машини).
1-й рівень нерухомості має площу 105м2 і складається з: холу, кухні, ванної кімнати, туалету, комори, гардеробної, 3 кімнат, тераси (36м2), балкона (8м2).
2-й рівень має площу 105м2 і складається з: холу, 2 ванних кімнат, туалету та 5 кімнат.
3-й рівень нерухомості має площу 105 м2 і складається з: холу, кухні, ванної кімнати, туалету, гардеробної, комори та 3 кімнат.
Будинок частково мебльований та обладнаний. Нерухомість добре підходить під офісну діяльність, а також може чудово слугувати як хостел. Нарешті, будинок оснащений численними зручностями та функціями: сигналізація, моніторинг, центральний пилосос, додатковий підігрів підлоги в деяких кімнатах.

Будинок був побудований в 1970 році - капітальний ремонт був зроблений в 1996 році, а нещодавно відремонтований. Приміщення розташоване на ділянці 5,63 соток. У будівлі є 2 гаражі - в кожному достатньо місця для двох автомобілів. Перед будинком також є можливість паркувати додаткові транспортні засоби. Газове опалення.

Швидкий доступ до центру завдяки численним автобусним і трамвайним зупинкам, розташованим поруч. Будинок також розташований недалеко від аеропорту Баліце (15 хвилин їзди на автомобілі) і забезпечує легкий доступ до автомагістралі Краків-Вроцлав.

Ціна 22 000 злотих нетто (+ 23 % ПДВ) на місяць, включаючи адмінкомісії, включаючи 2 гаражі (будинки), включаючи складські приміщення. Додатково оплачені комунальні послуги: газ, світло, вода, сміття - згідно споживання.

Ми запрошуємо всіх зацікавлених осіб зв'язатися з Hamilton May і домовитися про перегляд цього майна.

Деталі нерухомості

Ref: 10563
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
525 m2
Спальні
7
Ванні кімнати
4
Від центру
2km
Кількість поверхів
3
Розмір земельної ділянки
563 m2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
21-03-2024
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 10563
Ціна за місяць
22 000 PLN
Ціна/m2
42 PLN

Ціна 22 000 злотих нетто (+ 23 % ПДВ) на місяць, включаючи адмінкомісії, включаючи 2 гаражі (будинки), включаючи складські приміщення. Додатково оплачені комунальні послуги: газ, світло, вода, сміття - згідно споживання.

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.