Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Класичний окремий будинок у Старому Вілянові

Hamilton May представляє комфортабельний окремий будинок у Старому Віланові, який ідеально підходить для оренди під посольство.

Цей елегантний будинок площею 748 м2 займає чотири поверхи: підвал, перший поверх, перший поверх і мансарду.

На першому поверсі розташована представницька зала, оздоблена травертином, простора вітальня 100 м2 з каміном і виходом на терасу, кухня 19 м2 з вбудованими меблями та елітною технікою, їдальня. 26 м2, гардеробна та туалет.

На першому поверсі спальня 40 м2 з гардеробною та санвузлом 20 м2, дві спальні 19 м2 та 20 м2, кабінет 24 м2 та два санвузли по 7 м2. На корисному горищі розташована спальня 27 м2 з ванною 9 м2, спальня 33 м2 з ванною 9 м2, зимова гардеробна, ванна кімната з сауною та спальня 30 м2.

У цокольному поверсі знаходиться гараж на дві машини, пральня, котельня, санвузол та інші службові та підвальні приміщення.

Позаду будинку є велика тераса та гарно озеленений невеликий сад.

Пропонуємо Вам переглянути будинок, який знаходиться у відмінному стані. Внутрішня обробка виконана з високоякісних матеріалів, таких як травертин, дерево та дерев'яні вікна. Санвузли та кухня обладнані високоякісною технікою. Сходи мають ковані перила, а висота кімнат 3 метри, що додає простору та елегантності. Огорожа спереду зроблена з кованого заліза, а дах покритий керамічною черепицею, а зовнішня штукатурка – ліпниною. Будинок немебльований, що дає можливість налаштувати інтер'єр відповідно до ваших уподобань.

У власності є обов’язкова плата за послуги садівника.

Старий Віланув – це елегантний район, який має виняткове сполучення з центром міста завдяки добре розвиненій транспортній системі. Крім того, жителі мають можливість насолоджуватися близькістю історичного Віланувського парку та палацу, які є цінними пам’ятками. Також поруч є школи (польська, німецька, американська, британська, французька) та дитячі садки. Спорткомплекс з басейном, тренажерним залом і фітнес-центром, а також автовокзалом. До аеропорту 10 км., до центру Варшави - 6 км.

Ціна 30 000 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні (1000 злотих) включаючи гараж (будинок)

Hamilton May запрошує вас відвідати наші офіси та отримати більш детальну інформацію про цю унікальну нерухомість.

Деталі нерухомості

Ref: 19098
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
748 m2
Спальні
6
Ванні кімнати
7
Від центру
8km
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
800 m2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
09-04-2024
Балкон
Сад
Приватна парковка

ціна

Ref: 19098
Ціна за місяць
30 000 PLN
Ціна/m2
40 PLN

Ціна 30 000 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні (1000 злотих) включаючи гараж (будинок)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Wilanów

Wilanów - улюблений житловий район у Варшаві

Розташований у південному районі Варшави, Wilanów має все необхідне для життя: від величезного Miasteczko Wilanów, численних односімейних будинків до привабливих зелених зон.

Розташований у південному районі Варшави, Wilanów має все необхідне для життя: від величезного Miasteczko Wilanów, численних односімейних будинків до привабливих зелених зон.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.