Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Функціональний будинок у Кларисеві

Гамільтон Мей представляє в оренду затишний будинок, розташований в закритому маєтку, неподалік від американської школи.

Будинок здається з вересня 2024 р.

Представлений середній сегмент був розроблений в 2020 році; нерухомість має 3 рівні та 168 м2 площі.

Особливості першого поверху; кухня, з'єднана з вітальнею, яка також має прямий вихід на терасу, а також окремий туалет. На другому поверсі є три спальні та дві ванні кімнати, а мансарду можна використовувати як ще одну спальню або як зону відпочинку (тут також є своя ванна кімната).

Будинок обладнаний системою рекуперації та центральним пилососом.

Інвестиція Harmonium — це сучасний житловий масив високого стандарту з односімейних будинків, який поступово будувався поблизу Варшави, в Констанцин-Єзерна. Маєток «Гармонія» складається з сучасно спроектованих будинків високого стандарту, простих форм і тонованих міських тонів. Архітектурний дизайн будинків підкреслює функціональність і сучасні рішення.

Інвестиція розташована на перехресті вулиць Вчасова та Варшавська, неподалік від Ботанічного саду Польської академії наук та парку Повсінського. Маєток розташований прибл. 16,9 км від центру Варшави – поруч із садибою багато закладів обслуговування, а також гіпермаркет Auchan, продуктовий магазин Biedronka, ресторан, торговий центр Galeria Klim, торговий центр Stara Papiernia, кілька дитячих садків та шкіл.

Ціна 14 000 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні (1200 злотих) в тому числі 2 наземних паркомісця

Щоб дізнатися більше, зв’яжіться з Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 16800
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
169 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
3
Від центру
15km
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
322 m2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Dostępne od:
31 2024
Останнє оновлення
06-05-2024
Сад
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 16800
Ціна за місяць
14 000 PLN
Ціна/m2
83 PLN

Ціна 14 000 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні (1200 злотих) в тому числі 2 наземних паркомісця

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Функціональний будинок у Кларисеві - plan

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.