Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Красивий, сучасний і функціональний односімейний будинок, розташований у замкнутому селищі «Nad Brzegiem Czarnej» у лісі в Марках, Варшава

Гамільтон Мей із задоволенням представляє просторий будинок для оренди в сучасному, безпечному закритому комплексі розкішних односімейних будинків у Марках.

Будинок 260м2. Перший поверх складається з просторої та світлої вітальні з двостороннім каміном та тераси, оздобленої екзотичним деревом, з видом на красиву, велику лісисту ділянку, а також відкритої кухні, офісу, окремого туалету та гаража на дві машини. . На першому поверсі є 4 спальні, в тому числі одна головна спальня з окремою ванною кімнатою з душем і гардеробною. Інші 3 спальні користуються спільною ванною кімнатою, доступною з коридору, обладнаною ванною та душем. Головна спальня також має прямий вихід на довгу терасу. Одна зі спалень, що залишилися, виходить на велику терасу з південним виходом; ідеально підходить для прийняття сонячних ванн. Будинок функціонально спроектований і має дуже цікавий, сучасний дизайн. Будинок оздоблений найякіснішими матеріалами (дерев'яні, дубові підлоги та двері, камінь) і оснащений рядом зручностей, таких як підігрів підлоги, інтелектуальна система сигналізації, система рекуперації, очищення води та енергозберігаюча система світлодіодного освітлення. . На всіх вікнах встановлені дерев'яні жалюзі. Сад будинку обладнаний системою автоматичного поливу (з власною свердловиною) та освітленням. Велике горище (з відповідним утепленням даху) пропонує не тільки додаткове місце для зберігання, але й можливість розширення будинку в майбутньому.

Цей 2-поверховий будинок розташований на огородженій лісистій ділянці площею 5000 м2.

Ділянка розташована в Марках, між вулицями Зелена та Легіонова, в закритій охоронюваній зоні комплексу «Nad Brzegiem Czarna», оточеної лісом. Вся територія складається з 41 вілли. Розташування пропонує ряд переваг, таких як зелене оточення, великі ділянки (принаймні 2500 м2) і єдина архітектура. Завдяки розмірам ділянок, кожен будинок зберігає свою інтимність та приватність. Зеґжиньське водосховище та близькість міста (завдяки новій дорозі S8 та відремонтованій головній дорозі в Марках) є одними з додаткових переваг цього району. Нарешті, легко дістатися до центру Варшави, а також до під’їзної дороги, що веде до Мазурів.

Ціна 14000 злотих на місяць + комунальні (1000 злотих) включаючи гараж (будинок)

Hamilton May запрошує вас відвідати наші офіси та отримати більш детальну інформацію про цю унікальну нерухомість.

Деталі нерухомості

Ref: 14498
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
260 m2
Спальні
5
Ванні кімнати
3
Від центру
16km
Кількість поверхів
1
Розмір земельної ділянки
5000 m2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
04-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 14498
Ціна за місяць
14 000 PLN
Ціна/m2
54 PLN

Ціна 14000 злотих на місяць + комунальні (1000 злотих) включаючи гараж (будинок)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.