Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Офісне приміщення площею 200 м2, Звежинець

Hamilton May представляє офісне приміщення площею 200 м2 в центрі Кракова, район Звежинець

Здам в оренду просторе офісне приміщення 200 м2. Приміщення повністю оброблені за високим стандартом. Розташована на другому поверсі готової елегантної офісної будівлі. Він розділений на сім кімнат, які можна облаштувати як завгодно - можна перебудувати їх у великий відкритий простір. Дуже хороше освітлення, скління забезпечує багато світла. В приміщенні: кондиціонер, сигналізація, відеодомофон, система контролю доступу в будівлю з можливістю обліку робочого часу працівників. Є можливість оренди кількох паркомісць на огородженій території або в підземному гаражі.

Дуже елегантна офісна будівля 2008 року.

Дуже гарне розташування - швидкий доступ до центру Кракова, як на автомобілі, так і громадським транспортом (поруч трамвайна та автобусна станція).

Ціна 10000 злотих на місяць + адміністративна оренда (2400 злотих) + комунальні послуги (1000 злотих) + опціонально підземний паркінг (400 злотих)

Будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 20026
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
200 m2
Pomieszczenia
7
Від центру
2km
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
02-04-2024
Кондиціонер
інтернет
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 20026
Ціна за місяць
10 000 PLN
Ціна/m2
50 PLN

Ціна 10000 злотих на місяць + адміністративна оренда (2400 злотих) + комунальні послуги (1000 злотих) + опціонально підземний паркінг (400 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.