Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Оренда офісного приміщення в Повіслі (суборенда) з видом на річку Вісла та стадіон Легія Варшава.

Гамільтон Мей з радістю представляє в оренду (суборенду) офіс площею 450 кв.м в офісній будівлі класу А.

Представлені офісні приміщення, площею 225 кв.

Офіс виконано за високим стандартом, весь кондиціонований. Фальшпідлога, занижена стеля, телефонна та комп’ютерна розводка по всій території, оптоволоконний Інтернет.

Панорамні вікна від підлоги до стелі забезпечують відмінне освітлення відкритого простору.

Є можливість адаптувати функціонал офісу під потреби майбутнього орендаря.

Офіс доступний щодня в будь-який час.

До складу приміщення входить одне паркомісце в підземному гаражі з можливістю оренди додаткових.

Riverside Park — це сучасний офісний комплекс, що складається з двох будівель, кожна з яких пропонує трохи більше 12 500 м2 офісних площ. Будинки мають 6 поверхів і мають 90 підземних паркомісць. Приміщення на виставці мебльовані за високими стандартами та можуть бути легко організовані; відкритий або закритий. У них є кондиціонери, фальшпідлоги, підвісні стелі, килими, охорона, рецепція та система управління будівлею. Інвестиція зручно розташована на перехресті Trasa Łazienkowska та Wisłostrada – двох найважливіших швидкісних магістралей у Варшаві. До комплексу легко дістатися як громадським, так і приватним транспортом. Поруч знаходяться готелі, ресторани, спортзал і автостоянка, а також будівля польського парламенту.

Розташування забезпечує відмінне сполучення з рештою міста. До самого центру Варшави можна дістатися за 5 хвилин. Район дуже тихий і спокійний з великою кількістю зелених зон, хв. marsz. E. Śmigłego - Ридзкий парк. Крім того, у безпосередній близькості є повний об'єкт роздрібної торгівлі та обслуговування, багато чарівних пабів і ресторанів, а також Варшавський центр спорту та відпочинку.

Ціна 2 925 євро нетто (+ 23 % ПДВ) на місяць + адміністративні збори (5 000 злотих) + комунальні послуги (7600,01 злотих) + опціонально підземний паркінг (500 злотих)

Щоб організувати перегляд цієї чудової пропозиції, зв’яжіться з Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19879
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
225 m2
Pomieszczenia
5
Від центру
w centrum
Поверх
3
Min. okres wynajmu:
24 miesięcy
дата оновлення
08-04-2024
Кондиціонер
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 19879
Ціна за місяць
2 925 EUR
Ціна/m2
13 EUR

Ціна 2 925 євро нетто (+ 23 % ПДВ) на місяць + адміністративні збори (5 000 злотих) + комунальні послуги (7600,01 злотих) + опціонально підземний паркінг (500 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Оренда офісного приміщення в Повіслі (суборенда) з видом на річку Вісла та стадіон Легія Варшава. - plan

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Центр міста - серце столиці

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.