Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Здається в оренду офісне приміщення класу А в Броновіце

Hamilton May з радістю представляє чудово обладнане офісне приміщення в офісній будівлі класу А, обладнане підземними та надземними паркінгами, рецепцією та цілодобовим моніторингом.

Приміщення площею 370 м2 розташоване на першому поверсі будівлі. Він складається з 9 окремих кімнат, повністю обладнаної кухні та 5 ванних кімнат (чотири туалети, а також ванна кімната, пристосована для людей з обмеженими можливостями, розташовані на першому поверсі). Об’єкт обладнаний: оптоволокном, датчиками диму, сигналізацією, підвісними стелями, килимовим покриттям, комп’ютерною мережею, електричною та телефонною проводкою, кондиціонером, розпашними вікнами та ліфтом.

Представлена будівля класу А має 9 поверхів і пропонує до оренди 4500 м2 офісних площ. Він охороняється, має зону моніторингу та рецепції. Крім того, розробка була оснащена системою димовидалення, електричною станцією, генератором електроенергії та резервуаром для води, що живить пожежну систему.

Розташування будівлі дозволяє легко дістатися до центру Кракова, а також кільцевої дороги та автостради А4. Район має розвинену мережу громадського транспорту. Зручний доступ до паркінгу (наземний та підземний).

Ціна 27000 злотих нетто (+ 23 % ПДВ) на місяць + адмінкомісії (8415 злотих) + опціонально підземний паркінг (300 злотих)

Ми запрошуємо вас зв’язатися з Гамільтоном Меєм і домовитися про перегляд цього майна.

Деталі нерухомості

Ref: 15381
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
500 m2
Pomieszczenia
9
Від центру
4km
Поверх
1
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
19-04-2024
Кондиціонер
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 15381
Ціна за місяць
3 330 EUR
Ціна/m2
7 EUR

Ціна 27000 злотих нетто (+ 23 % ПДВ) на місяць + адмінкомісії (8415 злотих) + опціонально підземний паркінг (300 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Здається в оренду офісне приміщення класу А в Броновіце - plan

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.