Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Пропонується в оренду комерційне приміщення в сучасному стриманому таунхаусі в районі Казімєж

Hamilton May представляє для оренди комерційне приміщення площею 91,43 м2 на першому поверсі сучасного таунхаусу в тихому районі району Казімєж.

Нерухомість складається з великої кімнати з вітриною, яка виходить на вулицю Скавінську, двох менших кімнат (одна з прибудовою до кухні), ванної кімнати та холу. Власність також обладнана кондиціонером та центральним газовим опаленням з пультом управління.

Приміщення розташоване на першому поверсі сучасної, затишної будівлі в Казімєжі, побудованої в 2009 році. Будівля складається з двох секцій (передньої та задньої) і включає внутрішній дворик, сад, а також підземні гаражі. Він охороняється 24/7.

Нерухомість розташована в тихій частині Казімєжа, на вулиці Скавінській біля річки Вісла. У цьому районі є численні трамвайні зупинки, а також магазини та ресторани.

Ціна 6000 злотих нетто (+ 23 % ПДВ) на місяць + адміністративні комісії (685 злотих) + оплата: газу, електроенергії та інтернету

Ми запрошуємо вас зв'язатися з нашими офісами, щоб домовитися про перегляд цього майна або отримати більш детальну інформацію.

Деталі нерухомості

Ref: 12726
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
91 m2
Pomieszczenia
2
Układ
Elastyczny
Від центру
1km
Поверх
Parter
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
29-04-2024
Кондиціонер
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож

ціна

Ref: 12726
Ціна за місяць
6 000 PLN
Ціна/m2
66 PLN

Ціна 6000 злотих нетто (+ 23 % ПДВ) на місяць + адміністративні комісії (685 злотих) + оплата: газу, електроенергії та інтернету

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

City: Kraków Street: Skawińska Region: Stare Miasto Subregion: Kazimierz Distance to centre: 1 km Price: 6000 PLN Bedrooms: 2 Bathrooms: null Plot size: nullm2 Layout: flexible Price/m2: 66 PLN - plan

Путівник по мікрорайону Kazimierz

Казімєж - улюблений як краков'янами, так і туристами

Цей район є справжнім серцем Кракова, яке працює цілодобово і без вихідних завдяки сотням кафе, барів, ресторанів і надзвичайно багатій і різноманітній історії.

Цей район є справжнім серцем Кракова, яке працює цілодобово і без вихідних завдяки сотням кафе, барів, ресторанів і надзвичайно багатій і різноманітній історії.

Apartamenty Skawińska 11

Development
Development

Ця сучасна інвестиція складається з двох будівель - головної, яка виходить на вулицю, і господарської будівлі, з приватною зеленою зоною між цими двома, а також підземного гаража та складських приміщень. В'їзд в гараж дистанційно контролюється - також ведеться спостереження за майном. В будинку встановлені безшумні ліфти з рівня гаража. Місцезнаходження Інвестиція є безпрецедентною можливістю для тих, хто сподівається жити якісним життям у центрі великого міста, і водночас шукає затишний і тихий район, оточений зеленню Віслинських бульварів і з видом на води Королеви. польських річок....

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.