Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Комерційна будівля поруч з ЖК Констанція

Hamilton May представляє комерційну будівлю в оренду, розташовану в маєтку Konstancja, поруч із Американською школою у Варшаві. Ця пропозиція є чудовою пропозицією для малого бізнесу, що надає послуги, і його пропозиція орієнтована на клієнтів преміум-класу.

Одноповерхова будівля загальною площею 180 м² складається з двох частин:
Основна, фасадна частина будівлі загальною корисною площею 131,43 м², яка розділена на вхідну частину з коридором (загальною площею 36,13 м²), першу кімнату (41,36 м²) та другу (43,95 м²) та санвузол. (9,99 м²),
Та приміщення техніко-побутового призначення площею 48 м², яка поділена на зону кухні (10,26 м²), невеликий склад, котельню, санвузол (3,6 м²), кімнату спілкування (9,7 м²) завідувача. кімната (4,44 м²). Основна частина будівлі розділена на кімнати перегородками, що дозволяє будь-яке розташування простору.

Представлена нерухомість складається з основної будівлі, паркінгу на 8 місць, огородженого газону та заднього двору з асфальтовим покриттям. Загальна площа ділянки 1249 м². Частина фасаду будівлі засклена – навколо головного входу. З двору з асфальтним покриттям пандус веде до кухонної зони.

Готель має унікальне розташування. Він розташований прямо біля входу в один із найпрестижніших житлових районів Констанція, популярний особливо серед експатів, і головних воріт кампусу Американської школи у Варшаві.

Ціна 19 000 злотих нетто (+ 23 % ПДВ) + комунальні послуги (1 800 злотих) включно з наземним паркінгом

Щоб отримати додаткову інформацію щодо вищевказаної пропозиції, будь ласка, зв’яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19070
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
180 m2
Pomieszczenia
5
Układ
Elastyczny
Від центру
15km
Поверх
Parter
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
01-04-2024
Сад
Приватна парковка

ціна

Ref: 19070
Ціна за місяць
19 000 PLN
Ціна/m2
106 PLN

Ціна 19 000 злотих нетто (+ 23 % ПДВ) + комунальні послуги (1 800 злотих) включно з наземним паркінгом

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Комерційна будівля поруч з ЖК Констанція - plan

Путівник по мікрорайону Konstancin-Jeziorna

Констанцін-Єзерна - місто для місцевої еліти з оздоровницею

Надзвичайний мікроклімат цього прекрасного містечка, розташованого на південь від Варшави, складають як курорт, так і елітна громада.

Надзвичайний мікроклімат цього прекрасного містечка, розташованого на південь від Варшави, складають як курорт, так і елітна громада.

Osiedle Konstancja

City: Konstancin-Jeziorna Street: Warszawska Region: Konstancin-Jeziorna Status: existing Number of units: 320 Sale price from: 1800000PLN Avg. sales price/m2: 11500PLN Rental price from: 8000PLN Avg. rental price/m2: 50PLN
City: Konstancin-Jeziorna Street: Warszawska Region: Konstancin-Jeziorna Status: existing Number of units: 320 Sale price from: 1800000PLN Avg. sales price/m2: 11500PLN Rental price from: 8000PLN Avg. rental price/m2: 50PLN

Hamilton May із задоволенням представляє інвестицію «Konstancja» - розкішний житловий комплекс односімейних будинків в унікальному місці - Konstancin-Jeziorna Житловий комплекс Констанція Житловий комплекс Konstancja, розташований у Констанцин-Єзьорна, є абсолютно новою ексклюзивною інвестицією в передмісті, що складається з односімейних напівквартирних будинків і резиденцій, які унікальним чином поєднують сучасні архітектурні рішення з прекрасним ландшафтом. У селищі планується 320 будинків - наразі, після 5 послідовних етапів забудови, побудовано 279 будинків. Нерухомість була спроектована такими відомими творцями, як «JEMS Architekci», «dip Biuro Projektów» і «APA Kuryłowicz & Associates». Житловий комплекс Konstancja пишається високими стандартами безпеки та комфорту проживання. Тут унікальний (і дуже сприятливий для здоров’я) клімат міста поєднується з чудовим архітектурним плануванням, що забезпечує великі рекреаційні зелені зони, а також безпечне середовище для дітей (у комплекті з ігровим та баскетбольним майданчиками). Для додаткової безпеки весь населений пункт забезпечений цілодобовою охороною та службою носія, моніторингом, інфрачервоними датчиками, контрольованим доступом, домофоном та огорожею. Житловий комплекс Konstancja - Розташування Селище Констанція розташоване лише за 16 км від центру міста - зручні маршрути спрощують подорожі, а зелене оточення дарує спокійне та здорове середовище. Інвестиція знаходиться неподалік від престижної Американської школи, а також нещодавно відкритого дитячого садка. Завдяки наявності численних зелених рекреаційних зон поселення Констанція прекрасно відокремлюється від метушні повсякденного міського життя і стає ідеальним вибором для сімей з дітьми. ЖК Konstancja - Будинки Житловий комплекс Konstancja складається з приватних будинків і резиденцій різної площі - 216-311 м2, розташованих на мальовничих ділянках від 700 до 1650 м2. Інтер'єри будинків ретельно розроблені з метою комфорту мешканців. Крім того, структури дозволяють істотно налаштувати, щоб відповідати потребам окремих клієнтів. Усі будинки дуже добре освітлені та мають великі дерев'яні вікна. Тераси служать ідеальним продовженням віталень. Загальна інформація Гамільтон Мей особливо пишається інвестицією Konstancja через її престижне розташування, комфорт життя, безпеку та якість розвитку. Інвестиція користується великою популярністю серед найвибагливіших клієнтів. Будь ласка, зв'яжіться з нашими офісами, щоб отримати більше інформації про цю інвестицію та домовитися про перегляд доступних об'єктів....

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.