Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Відреставрований особняк з приватним парком | Лас Борковський

Hamilton May представляє унікальну нерухомість площею 436 м2, розташовану за адресою вул. Завіла

Представлена нерухомість має два поверхи - перший та мансардний. Об'єкт можна використовувати для організації громадського харчування (організація весілля, ресторан), офісу та будь-яких інших послуг.

Цю історичну будівлю 1890 року було капітально відремонтовано, замінено дерев’яну конструкцію, перекриття даху, відреставровано фасад. Також замінено електрику та сантехніку. Інтер'єр будівлі необхідно адаптувати відповідно до потреб.

Будівля розташована в красивому парку площею 2 га, в районі Borek Fałęcki-Łagiewniki, на вул. Zawiła. Розташований у тихому, мальовничому зеленому районі, лише за 7 км від головної Ринкової площі, помешкання дозволяє мешканцям насолоджуватися спокійним районом, оточеним зеленню, а також забезпечує швидкий і надійний зв’язок практично в усіх напрямках.

Ціна по заявці за місяць

Якщо ви зацікавлені, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 17989
Місто
Вулиця
Площа
436 m2
Pomieszczenia
5
Від центру
6km
Поверх
Parter
Min. okres wynajmu:
60 miesięcy
Останнє оновлення
26-04-2024

ціна

Ref: 17989
Ціна за місяць
Дізнатись ціну

Ціна по заявці за місяць

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.