Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Простора двокімнатна квартира з садом в інвестиційному парку Wilanowski

Hamilton May представляє квартиру в оренду в стриманому житловому комплексі на межі Мокотува, Віланова та Урсинова

Простора квартира, розташована на першому поверсі в затишному, престижному інвестиційному будинку з цілодобовою охороною. Приміщення, площею 140 кв.м., складається з вітальні з вбудованою кухнею, двох спалень, кабінету, двох санвузлів, гардеробної та коридору.

Osiedle Park Wilanowski – це затишний комплекс невисоких елегантних будівель поруч із природним заповідником на межі Мокотува, Віланова та Урсинова. Місце дуже добре сполучене з рештою міста. Численні пішохідні та велосипедні доріжки навколо, близькість до шкіл, включаючи британську, американську та німецьку. На всіх поверхах сходи облицьовані натуральним каменем. Фасад будівлі покритий пісковиком. В садибі є дитячий майданчик. Інвестиція також має автостоянку для гостей, що охороняється, перед головним входом.

Тихий, зелений і спокійний район Мокотува. Численні пішохідні та велосипедні доріжки. Чудове розташування для людей, які цінують спокій, а також близькість міста. Біля Палацу у Вілянові, 3 зупинки до метро Wilanowska, 5 хвилин до автобусної зупинки. Поруч дитячий садок, школа, аптека, магазини, ресторани, міні SPA.

Ціна 10500 злотих на місяць + адмінкомісії (1500 злотих) + комунальні послуги (400 злотих) включаючи підземний паркінг

Всім зацікавленим у вищевказаній пропозиції звертайтесь до офісу Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 8817
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
140 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Від центру
7km
Поверх
Parter
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
29-04-2024
Балкон
Ліфт
Приватна парковка

ціна

Ref: 8817
Ціна за місяць
10 500 PLN
Ціна/m2
75 PLN

Ціна 10500 злотих на місяць + адмінкомісії (1500 злотих) + комунальні послуги (400 злотих) включаючи підземний паркінг

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Apartamenty Wilanowska

City: Warszawa Street: Aleja Wilanowska Region: Warszawa Level: 6 Status: existing Number of units: 470 Sale price from: 423000PLN Avg. sales price/m2: 10500PLN Rental price from: 2900PLN Avg. rental price/m2: 54PLN
City: Warszawa Street: Aleja Wilanowska Region: Warszawa Level: 6 Status: existing Number of units: 470 Sale price from: 423000PLN Avg. sales price/m2: 10500PLN Rental price from: 2900PLN Avg. rental price/m2: 54PLN

Hamilton May представляє інвестицію Wilanowska Apartments - Osiedle Ażurowych Okiennic (резиденція ажурних віконниць), розташовану на кордоні Мокотува та Віланова Апартаменти Wilanowska Wilanowska Apartments були розроблені Rogowski Development за проектом JEMS Architekci. Інвестиція розроблялася в два етапи. Будівництво першої черги почалося в 2009 році, а друга черга була завершена в третьому кварталі 2014 року. Весь комплекс складається з близько 470 квартир. Найвищі, 6-поверхові будинки розташовані біля вулиці Вілановської, а нижчі будинки розташовані в центральній частині селища. Весь поселення займає площу близько 20 000 м2. Поселення пропонує гарний парк, а також місце для відпочинку. Засклені фасади будинків закриті унікальними, ажурними віконницями, від яких і походить назва поселення. Wilanowska Apartments - розташування З півдня поселення межує з рекреаційно-парковим комплексом разом із Потоком Служевецьким. На півночі пролягає модернізований проспект Віляновська, що забезпечує зручний зв’язок із центром міста. Місцева мережа громадської інфраструктури дуже добре розвинена і включає станцію метро Wilanowska, розташовану всього за три зупинки. На околиці розташовані численні школи, дитячі садки, магазини та ресторани, а також палац Віланув. Wilanowska Apartments - опис квартир Інвестиція включає близько 470 квартир різної площі від 40 до 320 м². Всі квартири оснащені панорамними вікнами та додатковими зручностями, які залежать від індивідуального стандарту будинку; спеціалізовані інтелектуальні будинкові установки, кондиціонування повітря в окремих кімнатах, камінні установки та відеодомофони. На найвищих поверхах будинків розташовані квартири з окремими терасами на даху. Найнижчі будівлі комплексу, розташовані поблизу зелених зон навколо Потоку Служевецького, мають дворівневі пентхауси площею до 320 м² і високими стелями (3,4 м). Загальна інформація Wilanowska Apartments є одним із найбільш інтригуючих проектів для тих, хто шукає нерухомість у південній частині міста. Його стримана забудова має дуже оригінальний і елегантний вигляд - район спокійний і тихий. Ми запрошуємо всіх зацікавлених сторін зв’язатися з офісами Hamilton May, щоб домовитися про перегляд нерухомості, розташованої в Apartamenty Wilanowska investment, і отримати більше інформації про інвестиції....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.