Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Простора, світла квартира з терасою поруч із Щенслівицьким парком

Гамільтон Мей представляє простору квартиру в оренду, розташовану в безпосередній близькості від прекрасного Щенслівіцького парку, ідеально підходить для сім'ї з однією або двома дітьми, трьох незалежних людей або офісних цілей.

Квартира площею 177 м2, тераса 19 м2, капітальний ремонт. Загальна площа складається з надзвичайно великої вітальні з їдальнею площею прибл. 65 м2, кухня бл. 12 м2, 3 кімнати по 18, 13 та 15 м2. Остання кімната має доступ до окремої ванної кімнати та холу, який можна перетворити на гардеробну. З передпокою доступ до другого санвузла та підсобного приміщення (пральні). Додатково при вході є гардеробна площею 4 м2. Квартира дуже добре освітлена завдяки великим вікнам. За бажанням можна орендувати навіть декілька гаражних місць.

Квартира розташована на останньому поверсі будинку, який знаходиться в закритому затишному житловому масиві 2011 року. В підвалі будинку є гараж. Крім того, є кімната для велосипедів. Маєток під наглядом та охороною.

Найбільшою перевагою нерухомості є безпосередня близькість Щенслівіцького парку, який є ідеальним місцем для відпочинку чи відпочинку серед зелені. Розташування також є дуже привабливим через близькість головних артерій Охоти, що дозволяє легко дістатися не лише до Середмістя, а й до бізнес-центру в Мокотові чи аеропорту імені Шопена. Прибл. 5 хвилин можна доїхати до Західного вокзалу, бл. 10 хвилин. до центрального вокзалу можна доїхати за 15 хвилин. до аеропорту. Розгалужена сервісна та комерційна інфраструктура, поруч, серед інших: ТРЦ Blue City та Reduta.

Ціна 11 000 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні послуги (300 злотих) + опціонально підземний паркінг (300 злотих)

Якщо вас зацікавила вищевказана пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19948
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
177 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
2
Від центру
4km
Поверх
3
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
10-04-2024
Балкон
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 19948
Ціна за місяць
11 000 PLN
Ціна/m2
62 PLN

Ціна 11 000 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні послуги (300 злотих) + опціонально підземний паркінг (300 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Простора, світла квартира з терасою поруч із Щенслівицьким парком - plan

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.