Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Простора однокімнатна квартира в Fryderyk Residence, в зеленій частині Мокотова

Hamilton May представляє чудову квартиру для вимогливого клієнта з витонченим смаком. Нерухомість ідеально підходить для одного або пари, які шукають спокійну та тиху квартиру в малоповерховому будинку, оточеному красивою зеленню району Мокотув.

Квартира площею 52м2, розташована на четвертому поверсі будинку. Він складається з вітальні, повністю обладнаної міні-кухні, спальні та ванної кімнати. Квартира виконана за високим стандартом з увагою до кожної деталі, великі шафи в спальні. Вікна вітальні та спальні виходять на південний захід. До квартири належить одне паркомісце в підземному гаражі.

Fryderyk Residence є сучасним відсиланням до елегантних класичних таунхаусів, побудованих у 20-30-х роках 20 століття. Представницький вестибюль оброблений каррарським деревом і мармуром. У вестибюлі також є зона портье (сполучена з кімнатою охорони), яка разом із сучасною системою моніторингу забезпечує підвищений рівень безпеки.

Вулиця Фридерика Жоліо-Кюрі – це інтимна, обсаджена деревами алея, яка з’єднує дві відомі вулиці Мокотова – Одинцю та Мальчевського. Fryderyk Residence оточений десятилітніми високими деревами, які дарують тишу та усамітнення, а також майже паркові краєвиди з вікон усіх квартир. Старий Мокотув є одним із найкращих районів для життя у всій Варшаві та пропонує класичне планування, обсаджені деревами вулиці, а також близькість до якісних шкіл і дитячих садочків, парків, послуг і зручний доступ до громадського транспорту, включаючи метро.

Ціна 3700 злотих на місяць + адмінкомісії (1300 злотих) + комунальні послуги (100 злотих) + підземний паркінг (300 злотих)

Hamilton May запрошує всіх зацікавлених сторін зв'язатися зі своїми агентами з нерухомості та домовитися про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 17122
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
50 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
4km
Поверх
4
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
10-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 17122
Ціна за місяць
3 700 PLN
Ціна/m2
74 PLN

Ціна 3700 злотих на місяць + адмінкомісії (1300 злотих) + комунальні послуги (100 злотих) + підземний паркінг (300 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Mokotów

Мокотув – від кластеру офісних будівель до вілл дипломатів

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.