Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Комфортно мебльована двокімнатна квартира в районі Гжегорскі

Гамільтон Мей представляє комфортабельну квартиру з великим балконом, розташовану в новій інвестиції в районі бульварів Вісли.

Квартира площею 40,5 м 2 складається з просторої вітальні з кухонною прибудовою, затишної спальні, ванної кімнати та балкона. Кухня виконана за високим стандартом і оснащена набором необхідної техніки. Ванна кімната простора та сучасна. Ці розкішні апартаменти дуже комфортні та мають великий балкон (10 м 2 ).

Представлена нерухомість розташована в сучасному багатосімейному інвестиційному будинку - Grzegórzecka 77 . Садиба закрита, охороняється та контролюється цілодобово. Розташування будівлі всередині інвестиції гарантує спокій і тишу.

Будівля розташована прямо на березі річки Вісла , що сподобається всім, хто цінує тишу, незважаючи на розташування в центрі міста. Інвестиція розташована поблизу річки Вісла та красивих Віслинських бульварів, ідеальних для прогулянок, їзди на велосипеді чи роликах - приблизно 10 хвилин до Вавеля. Неподалік також знаходиться Galeria Kazimierz з кінотеатром, магазинами та ресторанами.

Ціна 3200 злотих на місяць + адмінкомісії (465 злотих) + комунальні послуги (150 злотих)

Якщо ви зацікавлені в оренді, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 10302
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
41 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Dostępne od:
30 2024
Останнє оновлення
10-05-2024
Балкон
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож

ціна

Ref: 10302
Ціна за місяць
3 200 PLN
Ціна/m2
79 PLN

Ціна 3200 злотих на місяць + адмінкомісії (465 злотих) + комунальні послуги (150 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Grzegórzki

Grzegórzki - придатний для життя район прямо біля самого центру

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.