Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Стильна квартира-студія з мезоніном, в чудовому місці в Старому місті

Гамільтон Мей пропонує орендувати стильні, повністю мебльовані та обладнані апартаменти з мезоніном за 10 хвилин ходьби від Ринкової площі.

Квартира площею 29,77 м2 складається з вітальні з кухнею, антресолі зі спальним місцем, санвузла та холу. Квартира виконана за дуже високим стандартом - повністю мебльована та обладнана. Квартира обладнана кондиціонером.

Квартира розташована на другому поверсі багатоквартирного будинку з ремонтом. Будинок капітально відремонтований та обладнаний ліфтом. Зроблено новий фасад та господарські будівлі, замінено інсталяцію, відремонтовано сходи.

Ідеальне розташування для людей, які хочуть бути поблизу Головної площі та Казімєжа. Будівля розташована біля перехрестя вул. Себастьян і Дітль. Поруч є численні автобусні та трамвайні зупинки, завдяки чому дуже легко дістатися до будь-якої точки Кракова.

Ціна 2700 злотих на місяць + адмінкомісії (270 злотих) + комунальні (275 злотих)

Щоб переглянути нерухомість, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19977
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
30 m2
Спальні
studio
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
18-04-2024
Кондиціонер
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт

ціна

Ref: 19977
Ціна за місяць
2 700 PLN
Ціна/m2
91 PLN

Ціна 2700 злотих на місяць + адмінкомісії (270 злотих) + комунальні (275 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Стильна квартира-студія з мезоніном, в чудовому місці в Старому місті - plan

Путівник по мікрорайону Kazimierz

Казімєж - улюблений як краков'янами, так і туристами

Цей район є справжнім серцем Кракова, яке працює цілодобово і без вихідних завдяки сотням кафе, барів, ресторанів і надзвичайно багатій і різноманітній історії.

Цей район є справжнім серцем Кракова, яке працює цілодобово і без вихідних завдяки сотням кафе, барів, ресторанів і надзвичайно багатій і різноманітній історії.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.