Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Тиха та простора однокімнатна квартира в центрі Казімєжа

Гамільтон Мей з радістю представляє простору, традиційно оформлену, дуже затишну однокімнатну квартиру на вулиці Юзефа; ідеально підходить для тих, хто сподівається відчути справжню атмосферу старого Казімєжа. Квартира розташована поруч із деякими з найбільш унікальних культурних пам'яток і найкращих ресторанів міста.

Квартира має площу 61 м2 і складається з: вітальні з окремою, але частково відкритою кухнею, а також дуже великої вітальні з балконом з видом на двори сусідніх будинків, а також спальні, ванної кімнати та холу. Стиль закладу відсилає до естетики старих краківських квартир; воно доглянуте, світле та дуже тихе. В квартирі гарна дерев'яна підлога, оновлена та пофарбована. Також до послуг гостей затишний балкон з видом на інші таунхауси. Газове опалення.

Квартира розташована на другому поверсі тихого таунхаусу, який неповторно передає дух усього району.

Квартира розташована в самому центрі району Казімєж. Протягом багатьох століть Казімєж був місцем співіснування та взаємопроникнення єврейської та християнської культур. Нині це одна з найважливіших туристичних визначних пам'яток Кракова, а також один із головних центрів культурного життя міста. Поруч є численні магазини, ресторани, паби та інші пам'ятки. Це престижна частина міста з хорошим сполученням; ідеально підходить як для проживання так і для ведення бізнесу.

Ціна 5000 злотих на місяць + адмінкомісія (300 злотих) + комунальні послуги (300 злотих) + опціонально Інтернет і ТБ (80 злотих)

Ми запрошуємо вас зв’язатися з Гамільтоном Меєм і домовитися про перегляд цього майна.

Деталі нерухомості

Ref: 15470
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
61 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
13-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет

ціна

Ref: 15470
Ціна за місяць
5 000 PLN
Ціна/m2
82 PLN

Ціна 5000 злотих на місяць + адмінкомісія (300 злотих) + комунальні послуги (300 злотих) + опціонально Інтернет і ТБ (80 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Kazimierz

Казімєж - улюблений як краков'янами, так і туристами

Цей район є справжнім серцем Кракова, яке працює цілодобово і без вихідних завдяки сотням кафе, барів, ресторанів і надзвичайно багатій і різноманітній історії.

Цей район є справжнім серцем Кракова, яке працює цілодобово і без вихідних завдяки сотням кафе, барів, ресторанів і надзвичайно багатій і різноманітній історії.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.