Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Здається Простора та комфортна квартира в сусідньому Очота

Hamilton May представляє комфортну квартиру з чудовим плануванням кімнат.

Функціональна, сонячна квартира, а в ній простора вітальня з кухнею, спальня, санвузол та коридор. Квартира має гарне планування та великі вікна гарантують оптимальне сонячне освітлення протягом усього дня.

Квартира розташована на 10 поверсі 16-ти поверхового будинку 2003 року побудови. В будинку цілодобова охорона.

Помешкання розташоване в дуже хорошому місці на кордоні між Середмістям і Стара Охота. Поруч є гарний Щеслівіцький парк, Поле Мокотовське, чудове сполучення з центром Варшави, серед іншого Центральним вокзалом, неподалік Dworzec Zachodni, Торунська траса, Лазєнковська дорога, площа Завіші, площа Нарутовича, численні магазини, торгові центри, школи та дитячі садки. .

Ціна 3000 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні послуги (200 злотих) + опціонально підземний паркінг (300 злотих)

Якщо вас зацікавила пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 14004
Місто
Мікрорайон
Площа
40 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
10
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
09-04-2024
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 14004
Ціна за місяць
3 000 PLN
Ціна/m2
75 PLN

Ціна 3000 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні послуги (200 злотих) + опціонально підземний паркінг (300 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.