Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Сучасна двокімнатна квартира в інвестиції Metropoint на Волі

Гамільтон Мей із задоволенням представляє нову однокімнатну квартиру високого стандарту в інвестиції Metropoint у Волі, біля станції метро Daszyńskiego.

Нова однокімнатна квартира площею 39м2 розташована на дванадцятому поверсі, що забезпечує їй багато сонячного світла. Складається з просторої вітальні з балконом, сполученої з кухнею, спальні, ванної кімнати з душовою кабіною та коридору. Квартира вже повністю мебльована, оснащена кондиціонерами та технікою Samsung та Bosch.

Metropoint складатиметься з двох сучасних 12-поверхових житлових будинків. Весь розвиток буде характеризуватися високим стандартом обробки, високоякісними матеріалами та увагою до найменших деталей. Будівля матиме унікальні загальні простори, включаючи сучасне представницьке лобі. На першому етапі проекту буде побудовано 97 ексклюзивних квартир. На першому поверсі будинку розміщуватимуться комерційні та службові приміщення.

Близькість бізнес-центру, цікава комерційна та кулінарна пропозиція, а також доступ до культурних пам'яток і розваг, а також близькість центру Варшави, прямий доступ до станції метро Rondo Daszyńskiego є безсумнівними перевагами цього розташування.

Ціна 3850 злотих на місяць + адмін комісія (650 злотих) + комунальні послуги (200 злотих) + опціонально підземний паркінг (300 злотих)

Ми запрошуємо вас зв'язатися з нашими офісами, щоб домовитися про перегляд цього майна або отримати більш детальну інформацію.

Деталі нерухомості

Ref: 15275
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
39 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
12
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Dostępne od:
30 2024
Останнє оновлення
19-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Ліфт
Допускається розміщення з домашніми тваринами
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 15275
Ціна за місяць
3 850 PLN
Ціна/m2
99 PLN

Ціна 3850 злотих на місяць + адмін комісія (650 злотих) + комунальні послуги (200 злотих) + опціонально підземний паркінг (300 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Metropoint

Development
Development

Metropoint – це сучасний житловий комплекс, побудований у варшавському районі Воля, у районі міста, який швидко розвивається. Метропоінт Metropoint складатиметься з двох сучасних 12-поверхових таунхаусів. Весь розвиток буде характеризуватися високим стандартом обробки, найвищою якістю матеріалів і увагою до найменших деталей. Будівля матиме унікальні загальні простори, включаючи сучасне представницьке лобі. На першому етапі проекту буде побудовано 97 ексклюзивних квартир. На першому поверсі будинку розміщуватимуться комерційні та службові приміщення. Планова дата введення етапу в експлуатацію – 2 квартал 2019 року. Metropoint - Розташування Інвестиція розташована на вулиці Карольковій, у районі з чудовим сполученням. Станція метро Rondo Daszyńskiego та численні автобусні маршрути розміщені лише за 2 хвилини ходьби. Це справді ідеальне розташування забезпечує доступ до повністю розвиненої інфраструктури, включаючи унікальні магазини, послуги та культурні заклади. Музей Варшавського повстання та сучасна офісна будівля Karolkowa Business Park знаходяться в безпосередній близькості від комплексу. Метропоінт - Апартаменти Будівля пропонуватиме житлові об’єкти різної площі, від дуже функціональних квартир-студій до великих трикімнатних квартир площею 129 м2. Вони будуть відрізнятися продуманим дизайном і надзвичайною функціональністю. Крім того, квартири, розташовані на першому поверсі, матимуть доступ до красивих зелених садів, а квартири на верхніх поверхах матимуть просторі тераси. Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб дізнатися більше про квартири, які зараз доступні для продажу....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.