Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Квартира з балконом та парковкою в маєтку Ukręt Pragni, Krowodrza Górka

Стильна студія з балконом та місцем для паркування в підземному гаражі в інвестиційному комплексі Utyczne Pragnią на Krowodrzeja Górka

Гамільтон Мей із задоволенням представляє вам квартиру-студію, розташовану в інвестиції Utyczne Pragczenia в районі Krowodrza Górka. Представлені приміщення площею 39 м2, світлі та функціональні.

Складається з:
- хол з великою вбудованою шафою,
- вітальня з кухнею з виходом на критий балкон
- спальня , відгороджена стіною
- ванні кімнати з ванною

У вартість оренди входить зовнішнє паркомісце.

Інвестиція була завершена в 2013 році. Hidden Desires - це міцно побудований, стильний житловий комплекс, розташований на Krowodrza Górka. Тут багато зелених зон. Будинки обладнані ліфтами, загальним двором та підземним паркінгом.

Це один із районів Кракова з найкращим сполученням. До самого центру можна дістатися за 7 хвилин. Усього за кілька хвилин ходьби від трамвайної зупинки, розташування в найкраще розвиненому транспортному вузлі Кракова дозволяє дуже легко дістатися до будь-якої частини міста.

Ціна 2200 злотих на місяць + адмінкомісії (350 злотих) + комунальні послуги (100 злотих) включно з наземним паркінгом

Якщо вас зацікавила пропозиція, зв’яжіться з Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 17086
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
39 m2
Спальні
studio
Ванні кімнати
1
Від центру
3km
Поверх
3
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
09-04-2024
Балкон
Ліфт
Приватна парковка

ціна

Ref: 17086
Ціна за місяць
2 200 PLN
Ціна/m2
56 PLN

Ціна 2200 злотих на місяць + адмінкомісії (350 злотих) + комунальні послуги (100 злотих) включно з наземним паркінгом

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Ukryte Pragnienia

Development
Development

Інвестиція Ukryte Pragnienia – це сучасний житловий комплекс, розташований у популярному районі Кроводжа. Будинки дуже сучасні, функціональні, а архітектурний дизайн дуже доброзичливий і містить багато зелені, фонтан, рекреаційні маршрути та доріжки, дитячі майданчики та достатню кількість місць для паркування та гаражів - усе разом створює неповторне відчуття комфорту та розкоші . Весь комплекс знаходиться під наглядом та охороною. Інвестиція розташована між вулицями Krowoderskich Zuchów, Wybickiego та Fieldorfa Nila, з під’їздом з Kluczborska. Знаходиться недалеко від центру міста (10 хв їзди від зупинки, яка знаходиться безпосередньо біля помешкання). Місцева інфраструктура добре розвинена і включає торговий центр Kaufland, а також послуги, школи, дитячі садки, медичні заклади, церкву та міські парки....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.