Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Шикарна трикімнатна квартира біля метро Słodowiec

Гамільтон Мей представляє надзвичайно елегантну трикімнатну квартиру, розташовану на першому поверсі затишного комплексу поруч із метро Słodowiec.

Квартира площею 56 м2 складається з вітальні, з'єднаної з кухнею, головної спальні, додаткової кімнати, яку можна використовувати як кабінет, ванної кімнати з душем та передпокою. Квартира повністю мебльована та укомплектована усією побутовою технікою. Вікна та балкон виходять на зелене патіо, що забезпечить Орендарю тишу та спокій. До квартири входить паркомісце в підземному гаражі та кладовка.

Метро Парк – це інтимна інвестиція з 2021 року. У цьому п’ятиповерховому будинку всього 25 квартир. Власність сучасна, огороджена та охороняється, що забезпечує максимальну безпеку мешканцям. На першому поверсі знаходяться комерційні приміщення.

Інвестиція Metro Park ідеально розташована в самому центрі Варшави, на межі двох престижних районів – Беляни та Жолібож. Це місце поєднує в собі зручність міського життя з близькістю природи. Однією з ключових переваг локації є відмінне транспортне сполучення. Всього кілька хвилин ходьби відділяє мешканців від двох станцій метро: метро Słodowiec і метро Marymont. Це забезпечує легкий доступ до будь-якого куточка столиці. Крім того, в безпосередній близькості є автобусні та трамвайні зупинки, що ще більше полегшує пересування містом. Для тих, хто віддає перевагу подорожам власним автомобілем, найближчі швидкісні дороги та траса S8 забезпечують швидкий доступ до інших місць за межами Варшави. Район багатий зеленими насадженнями. У радіусі кількох сотень метрів від інвестиції розташовані три чарівні парки: Парк Стави Келлера, Парк Каскада та Парк Ольшина. Це ідеальні місця для відпочинку та активного відпочинку в оточенні зелені, води та свіжого повітря. У найближчому районі розташовані численні магазини, ресторани, поліклініки, школи, дитячі садки, фітнес-клуби.

Ціна 5500 злотих на місяць + адмінкомісія (900 злотих) + комунальні послуги (300 злотих) включно з підземним паркінгом + додаткове місце для зберігання (100 злотих)

Якщо вас зацікавила пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 20181
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
56 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
6km
Поверх
1
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
06-05-2024
Кондиціонер
Балкон
Ліфт
Охорона/сторож
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 20181
Ціна за місяць
5 500 PLN
Ціна/m2
98 PLN

Ціна 5500 злотих на місяць + адмінкомісія (900 злотих) + комунальні послуги (300 злотих) включно з підземним паркінгом + додаткове місце для зберігання (100 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.