Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Квартира в престижному таунхаусі "Rezydencja Warecka"

Гамільтон Мей пропонує до оренди простору квартиру в престижному багатоквартирному будинку, розташованому в самому центрі Варшави, недалеко від Нового Свята.

Квартира 94м2 складається з просторої вітальні, поєднаної з кухнею та їдальнею та виходом на балкон. Є дві елегантні спальні, одна з яких включає в себе невеликий кабінет і простору гардеробну. У квартирі дві сучасно оформлені ванні кімнати з ванною та душем, а також практичне підсобне приміщення, обладнане пральною машиною. Квартира повністю мебльована, а також обладнана кондиціонером. Додатковою перевагою є доступ до паркінгу або можливість оренди повноцінного гаража в сусідньому будинку.

Цей розкішний таунхаус розташований у самому центрі міста - його фасад не перевищує 8 рівнів. Будівля здана в 2007 році. Консьєрж 24/7.

Квартира розташована в таунхаусі в самому центрі Варшави - її оточують численні історичні будівлі, включаючи монументальний Національний банк і філармонію. Станція метро Centrum знаходиться лише за 7 хвилин ходьби, а до нової станції Świętokrzyska можна дістатися лише за 5 хвилин. Приміщення розташоване неподалік від таких важливих вулиць, як Новий Свят, Гурського та Варецька.

Ціна 9000 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні послуги (500 злотих) включаючи підземний паркінг

Ми запрошуємо всіх зацікавлених осіб зв'язатися з офісом Hamilton May і домовитися про перегляд цього майна.

Деталі нерухомості

Ref: 19799
Місто
Площа
94 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Від центру
1km
Поверх
3
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
08-05-2024
Кондиціонер
Балкон
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 19799
Ціна за місяць
9 000 PLN
Ціна/m2
96 PLN

Ціна 9000 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні послуги (500 злотих) включаючи підземний паркінг

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Центр міста - серце столиці

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.