Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Сучасна 1 кімнатна квартира в престижному комплексі Angel City

Ми пропонуємо на продаж дуже хорошу стандартну квартиру, розташовану в сучасному комплексі Angel City, в декількох хвилинах від головної площі Ринок, неподалік від величезного торгового центру та центрального вокзалу.

Представлена квартира знаходиться на 5 поверсі, її площа становить 45,42 м2. Складається з вітальні з кухнею, спальні, ванної кімнати та коридору. Він повністю мебльований та обладнаний - закінчений за дуже хорошим стандартом (кондиціонер включений).

Angel City – це новий житловий комплекс високого стандарту в центрі Кракова. Комплекс був завершений у 2009 році та включає близько 350 квартир. Зручності включають охорону та цілодобові послуги носія, ліфти, загальний двір та підземний гараж. У комплексі є Pure Gym, а також магазини та інші послуги.

Готель Angel City розташований у центрі Кракова, неподалік від торгового центру Galeria Krakowska та центрального залізничного вокзалу (Dworzec Główny), а також за декілька хвилин ходьби від Староміської площі. Розташування біля залізничного вокзалу забезпечує мешканцям швидкий і легкий доступ до громадського транспорту, що забезпечує сполучення з містом і регіоном, у тому числі легкий доступ до Краківського бізнес-парку регулярними поїздами.

Ціна 3300 злотих на місяць + адмінкомісії (1198 злотих) + комунальні послуги (120 злотих) включно з місцем для зберігання + додаткове місце підземного паркування (400 злотих)

Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб дізнатися більше та організувати огляд цієї унікальної власності.

Деталі нерухомості

Ref: 17084
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
45 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
5
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
17-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 17084
Ціна за місяць
3 300 PLN
Ціна/m2
73 PLN

Ціна 3300 злотих на місяць + адмінкомісії (1198 злотих) + комунальні послуги (120 злотих) включно з місцем для зберігання + додаткове місце підземного паркування (400 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

City: Kraków Street: Szlak Region: Stare Miasto Distance to centre: 1 km Level: 5 Price: 3300 PLN Bedrooms: 1 Bathrooms: 1 Size: 45.42m2 Price/m2: 73 PLN - plan

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Angel City

City: Kraków Street: Szlak Region: Stare Miasto Level: 6 Status: existing Number of units: 350 Sale price from: 550000PLN Avg. sales price/m2: 11500PLN Rental price from: 1500PLN Avg. rental price/m2: 65PLN
City: Kraków Street: Szlak Region: Stare Miasto Level: 6 Status: existing Number of units: 350 Sale price from: 550000PLN Avg. sales price/m2: 11500PLN Rental price from: 1500PLN Avg. rental price/m2: 65PLN

Hamilton May пропонує різноманітні квартири на продаж в Angel City, одному з найпопулярніших житлових комплексів Кракова. Angel City користується популярністю як серед власників, так і серед інвесторів, які можуть легко здавати свої квартири в оренду. Місто Ангелів – розвиток Angel City – це сучасний та висококласний житловий комплекс у центрі Кракова. Комплекс був завершений у 2009 році та включає близько 350 квартир. Зручності включають охорону та цілодобові послуги носія, ліфти, загальний двір та підземний гараж. У комплексі є тренажерний зал, а також магазини та інші послуги. Розташування Angel City Готель Angel City розташований у центрі Кракова, неподалік від торгового центру Galeria Krakowska та центрального залізничного вокзалу (Dworzec Główny), а також за декілька хвилин ходьби від Староміської площі. Розташування біля залізничного вокзалу забезпечує мешканцям швидкий і легкий доступ до громадського транспорту, що забезпечує сполучення з містом і регіоном, у тому числі легкий доступ до Краківського бізнес-парку регулярними поїздами. Квартири в Енджел Сіті Висока якість забудови Angel City є прикладом престижу сучасних квартир. Квартири доступні в різних конфігураціях, таких як невеликі студії (25 м2), однокімнатні (40-50 м2), двокімнатні (80 м2) апартаменти та ексклюзивні пентхауси, розташовані на верхніх поверхах, з терасами, вкритими травою. Загальна інформація про Angel City Наявність квартир в Angel City може змінюватися в залежності від поточного попиту. Оскільки кількість квартир у Angel City значна, Hamilton May завжди може надати своїм клієнтам широкий вибір пропозицій. Angel City користується особливою популярністю серед корпоративних та бізнес-орендаторів, а також експатів під час перебування в Кракові....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.