Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Гарна 2 кімнатна квартира в Mennica Residence

Представляю Вам в оренду сучасну 2-х кімнатну квартиру площею 36 кв.м., в ошатному житловому будинку. Це ідеальне рішення для однієї людини, пари або людей, які цінують комфорт і функціональність в центрі міста.

Серцем квартири є простора вітальня з кухнею (16 м 2 ). Світлий мінімалістичний інтер’єр створює затишну атмосферу, а великі вікна пропускають багато природного світла, завдяки чому простір здається більшим. Зручна спальня створена для спокійного відпочинку. Сучасна ванна кімната обладнана душем, умивальником і туалетом. Ретельно підібрана обробка і сучасні рішення роблять повсякденні справи легкими і приємними.

Квартира була спроектована з урахуванням практичності. В інтер'єрі передбачені складські приміщення (місткі шафи в передпокої та спальні), а також функціональна міні-кухня, обладнана необхідною технікою (холодильник, посудомийна машина, духовка, індукційна плита).

У квартирі є чарівний балкон, де можна насолодитися свіжим повітрям і мальовничим видом.

Житловий будинок охороняється, під’їзди охороняються, що гарантує мешканцям спокій та безпеку. Розташована в центрі міста, квартира забезпечує легкий доступ до ресторанів, магазинів, громадського транспорту та інших визначних пам'яток міста.

Mennica Residence - розкішний житловий комплекс, розташований в престижному районі Варшави. Розташований у безпосередній близькості від історичних пам'яток міста, він пропонує унікальне поєднання сучасності та традицій.

У безпосередній близькості розташовані ексклюзивні ресторани (Munja, Shrimp House), кафе, магазини та розважальні центри (Browary Warszawskie), що означає, що мешканці мають доступ до найякісніших послуг та атракціонів.

Ціна 6500 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні послуги (400 злотих)

Ця квартира - відмінний варіант для тих, хто шукає сучасну, функціональну квартиру в центрі міста. Будь ласка, зв'яжіться з нами, щоб домовитися про перегляд і дізнатися більше про цю привабливу квартиру.

Деталі нерухомості

Ref: 19881
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
36 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
22-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Ліфт
Охорона/сторож

ціна

Ref: 19881
Ціна за місяць
6 500 PLN
Ціна/m2
181 PLN

Ціна 6500 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні послуги (400 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Гарна 2 кімнатна квартира в Mennica Residence - plan

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.