Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Простора 3 кімнатна квартира біля метро Ursynów

Представляємо вашій увазі квартиру з 2 спальнями та 2 ванними кімнатами в зеленому та тихому Урсинові. З вікон та балкона квартири відкривається вид на визначні пам'ятки Урсинова - Копа Цвіла та парк Романа Козловського.
Помешкання розташоване в закритому селищі, всього в 10 хвилинах ходьби від метро.

Квартира площею менше 135 м 2 складається з просторої вітальні з напіввідкритою кухнею, головної спальні з окремою ванною кімнатою з ванною, другої кімнати (яка може бути використана як кабінет або спальня), санвузол з душем, гардеробна та коридор.
Вікна помешкання виходять на північ та захід. Квартира розташована на підвищеному першому поверсі. З більшості вікон відкривається вид на зелень і дерева, що додатково заспокоює і очищає повітря.

До квартири також входить паркомісце.

Будівля розташована в закритому та охоронюваному малоповерховому житловому масиві. Весь житловий комплекс дуже доглянутий і чистий - це забезпечується кваліфікованим персоналом управління нерухомістю.

Перевагою квартири є зручне розташування - всього 700 м від станції метро Ursynów (8 хвилин пішки). Також є автобусні зупинки. Район багатий на продуктові магазини, аптеки та пункти обслуговування. Для людей, які піклуються про своє здоров’я та психічне благополуччя, поблизу є спортзали та парки на відкритому повітрі (парк Романа Козловського, Долінка Служевецька).

Ціна 6500 злотих на місяць + адмінкомісії (2000 злотих) + комунальні послуги (300 злотих) включаючи підземний паркінг

Запрошуємо Вас звернутися до нашого офісу для організації презентації

Деталі нерухомості

Ref: 20187
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
135 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Від центру
7km
Поверх
Parter
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
12-04-2024
Балкон
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 20187
Ціна за місяць
6 500 PLN
Ціна/m2
48 PLN

Ціна 6500 злотих на місяць + адмінкомісії (2000 злотих) + комунальні послуги (300 злотих) включаючи підземний паркінг

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.