Loading...
13383 Branded Map
Ref: 13383

Apartamenty Księcia Witolda

Księcia Witolda, Śródmieście

Апартаменти князя Вітольда - Елегантність і простір

Переглянути актуальні пропозиції в
Apartamenty Księcia Witolda:

Hamilton May Logo Hamilton May

Апартаменти князя Вітольда - Елегантність і простір

Prince Witold Apartments - про інвестиції Інвестиція Prince Witold Apartments у Мещанській Кепі – це комплекс із 128 квартир преміум-класу різної площі в сучасному архітектурному серед...

Prince Witold Apartments - про інвестиції

Інвестиція Prince Witold Apartments у Мещанській Кепі – це комплекс із 128 квартир преміум-класу різної площі в сучасному архітектурному середовищі. Елегантний фасад у темних тонах зі скляними балюстрадами надає будівлі позачасовий характер. Сертифіковані протизламні двері, цілодобова охорона, система контролю доступу до садиби, будівель і гаражів, а також моніторинг гарантують безпеку мешканців. Забудовник подбав про простір для регенерації просто неба – кожна квартира має балкон, терасу або сад. Комфорт повсякденного життя забезпечується спеціальними автостоянками, кімнатою для велосипедів та добре спроектованим простором навколо інвестиції, включаючи привабливу зелену зону з місцями для відпочинку для дорослих та безпечним місцем для ігор для дітей.

Апартаменти князя Вітольда - розташування

Сильною стороною інвестиції є його розташування в самому центрі Вроцлава, звідки відкривається приємний вид з вікон - прямо на зелені зони та річку Одер з освітленою набережною. на задньому плані вражає архітектура Старого міста Вроцлава. На території інвестиції, в марині, є надзвичайні ресторани, в тому числі нагороджені престижними титулами. Відстань до Ринкової площі Вроцлава всього за 5 хвилин ходьби.

Князь Вітольд Апартаменти - додаткова інформація

Серед цікавих рішень, якими характеризується інвестиція, варто відзначити акустичний захист квартир, полегшений доступ для людей з обмеженими можливостями, надстандартну висоту в приміщеннях, яка коливається від 275 см до 300 см, що створює привабливі можливості для облаштування простору в квартирі. Ще однією перевагою є оптоволоконний кабель до кожної квартири, що особливо цінують люди, які працюють віддалено.

Деталі нерухомості

Ref: 13383
Місто
Wrocław
Вулиця
Księcia Witolda
Мікрорайон
Nadodrze, Śródmieście
Status
Існуючий
Кількість квартир
128
Від центру
1km
Всі поверхи
6

Путівник по мікрорайону Nadodrze

Протягом останнього десятиліття Надодрже розквітло

Новий і захоплюючий, Nadodrze процвітав завдяки своєму нетрадиційному характеру і в процесі зачарував нову демографію молодих, заможних професіоналів.

Новий і захоплюючий, Nadodrze процвітав завдяки своєму нетрадиційному характеру і в процесі зачарував нову демографію молодих, заможних професіоналів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.