Loading...
4928 Branded Map
Ref: 4928

Osiedle Biały Kamień Eko-Park

Biały Kamień, Mokotów

Комплекс Eko-Park - розкішний житловий комплекс в престижній частині Мокотова

Переглянути актуальні пропозиції в
Osiedle Biały Kamień Eko-Park:

Hamilton May Logo Hamilton May

Комплекс Eko-Park - розкішний житловий комплекс в престижній частині Мокотова

Гамільтон Мей з радістю представляє розкішний житловий комплекс, розташований в зеленій зоні Мокотов, поруч з Поле Мокотовське. Комплекс Еко-Парк Комплекс Еко-Парк складається з...

Гамільтон Мей з радістю представляє розкішний житловий комплекс, розташований в зеленій зоні Мокотов, поруч з Поле Мокотовське.


Комплекс Еко-Парк

Комплекс Еко-Парк складається з 14 окремих будівель різного дизайну, розташованих на площі приблизно 19 га. Забудова також називається «Bialy Kamien» і є домом для багатьох бізнес-професіоналів, які працюють у центрі міста


Розташування комплексу Еко-Парк

Комплекс Еко-Парк розташований в 2 км від центру міста, в самому центрі Варшави. Поруч є різноманітні зелені зони, а розташування забезпечує ідеальне сполучення з центром міста на автобусі, трамваї чи метро.

Він також пропонує кілька ресторанів (включаючи один із найкращих суші-ресторанів у Варшаві), кав'ярні, міжнародні дитячі садки, салони краси, які розташовані в межах пішої досяжності.


Квартири в комплексі Еко-Парк

Еко-Парк пропонує широкий вибір типів та розмірів квартир, від 52 м2 до 196 м2. Він складається з понад 1200 квартир і є домом для великої спільноти молодих бізнес-професіоналів, які насолоджуються зручністю розташування та транспортними маршрутами до центру міста.


Комплекс Еко-Парк - буд

Житловий комплекс Еко-Парк складається з наступних будівель:


Allegretto

Він складається з п'яти елегантних трирівневих будівель, які були завершені в 2002 році, а генеральним підрядником був Mitex SAZ. Архітектором цього проекту була компанія Architectural Studio APA, Kurylowicz & Associates і Staniszkis Architect.


Болеро

Цей красивий житловий комплекс складається з п'яти трирівневих будинків, які були завершені в середині 2005 року. Архітекторами цього проекту були: Томас Корнелюк, Метью Періс і Томас Найтінгейл, і мав того самого підрядника, що й Аллегретто.


Cameratta

Складається з добре спроектованих трирівневих будівель, спроектованих архітекторами BIM Architects і завершених наприкінці 2005 року підрядником Kajima


Делікато

Це одна з найновіших забудов. Вона була завершена в 2009 році. Складається з трьох поверхових будівель з просторим садом, спроектованих архітектурною студією APA та Kurylowicz&Associates.


Етюд

Компроміс чотирирівневих будівель з унікальним дизайном. Було завершено в середині 2007 року підрядником ТБО, а унікальний дизайн був створений Томасом Корнелюком і Томасом Найтінгейлом.


Мілонга

Пропонує три п'ятирівневих будівлі з красивими великими садами. Розробку завершив наприкінці 2008 року підрядник SPS Construction Ltd. Проект розробила архітектурна студія APA Kurylowicz & Associates.


Граціозо

Нова інвестиція в Еко Парк. Апартаменти розташовані на вулиці Ходкевича, на Мокотові. Grazioso Apartments займає три квартири. Архітектурний проект підготувала APA Kurylowicz&Associates, а реалізувала компанія RE-ban. Будівництво завершено у другому кварталі 2013 року


Скрипка

Складається з семирівневих будівель з великими садами та великою зеленою зоною. Його спроектувала APA Kurylowicz&Associates, а проект реалізувала SPS Construction Ltd.


Quattro

Ця забудова складається з трьох поверхових будинків з великими квартирами з садом на вершині. Проект, розроблений APA Kurylowicz&Assicates, був завершений наприкінці 2003 року генеральним підрядником Mitex SA.


Рапсодія

Було завершено в кінці 2002 року і складається з семирівневих будівель. Його спроектувала команда архітекторів з Кракова під керівництвом архітектора Марка Дуніковського з архітектурного бюро DDJM.


Серената і Брайд

Ці два проекти були розроблені APA Kurylowicz&Associates і завершені в 2006 році Mitex SA і MSW. Складається з восьмирівневих будівель з підземним гаражем.



Загальна інформація про комплекс Еко-Парк

Наявність квартир в комплексі Еко-Парк може змінюватися в залежності від поточного попиту. Враховуючи значну кількість квартир у Еко-Парку, Hamilton May завжди може запропонувати своїм клієнтам широкий вибір пропозицій. Еко-парк користується особливою популярністю серед корпоративних та бізнес-орендарів, а також іноземців під час перебування у Варшаві.

Деталі нерухомості

Ref: 4928
Місто
Warszawa
Вулиця
Biały Kamień
Мікрорайон
Stary Mokotów, Mokotów
Status
Існуючий
Кількість квартир
1200
Від центру
w centrum
Всі поверхи
5

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Mokotów

Мокотув – від кластеру офісних будівель до вілл дипломатів

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.