Loading...
3864 Branded Map
Ref: 3864

Apartameny przy Bulwarze

Masarska, Grzegórzki

Оренда та продаж квартир в комплексі Boulevard Apartments з гарним розташуванням

Переглянути актуальні пропозиції в
Apartameny przy Bulwarze:

Hamilton May Logo Hamilton May

Оренда та продаж квартир в комплексі Boulevard Apartments з гарним розташуванням

Квартири на бульварі (або польською Apartameny przy Bulwarze) — це вражаюче сучасний житлово-комерційний комплекс змішаного використання, розташований поруч із добре розвиненою площею Galeria Kazim...

Квартири на бульварі (або польською Apartameny przy Bulwarze) — це вражаюче сучасний житлово-комерційний комплекс змішаного використання, розташований поруч із добре розвиненою площею Galeria Kazimierz plaza та є одним із найпопулярніших житлових будинків для людей, які бажають жити в цьому районі.


Квартири на бульварі – Забудова

Boulevard apartments — великий сучасний комплекс, спроектований відомою архітекторською студією Ingarden and Ewy. Найвідмітнішою особливістю забудови є фасад, який оброблений тонкою штукатуркою та кам’яною основою, щоб створити плавний округлий вигляд із зовнішнього боку будівлі.

Головна будівля має шість поверхів і містить 167 квартир і комерційних приміщень, розташованих на першому поверсі. Ця будівля буде з’єднана з іншими 5 меншими будівлями, які з’єднані пішохідним бульваром, від якого і походить назва комплексу. Усі будівлі обслуговуються ліфтами та значними підземними паркінгами.



Розташування апартаментів Бульвар

Комплекс апартаментів Boulevard розташований поруч із Galeria Kazimierz і є першою будівлею, яку ви побачите, якщо вийти з торгового центру зі східної сторони.

Комплекс знаходиться в самому серці одного з найбільш забудованих районів району Гжегорскі, який також включає офіси банку State Street і комплекс Wislane Tarasy, і знаходиться в декількох хвилинах ходьби від берегів річки Вісла. До центру Казімєжа можна дійти пішки приблизно за 7 хвилин, а до Старого міста та ринкової площі – приблизно за 15 хвилин. Транспортне сполучення також добре, що робить це чудовим місцем для молодих працюючих спеціалістів.


Опис апартаментів на бульварі

Квартири мають розміри від 30 до 90 квадратних метрів з однією та двома спальнями. Як і слід було очікувати від сучасної нерухомості, планування є ефективним і добре використовує простір. Багато квартир мають балкони, особливо ті, що виходять у внутрішні сади комплексу. Найбажаніші квартири в цьому комплексі знаходяться на верхніх поверхах з видом на замок Вавель і річку Вісла.

Деталі нерухомості

Ref: 3864
Місто
Kraków
Вулиця
Masarska
Мікрорайон
Grzegórzki
Status
Існуючий
Кількість квартир
300
Від центру
w centrum
Всі поверхи
6

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Grzegórzki

Grzegórzki - придатний для життя район прямо біля самого центру

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.