Loading...
4360 Branded Map
Ref: 4360

Apartamenty Ludwinów

Ludwinowska, Dębniki

Квартири для оренди та продажу в чудово розташованому комплексі - 'Ludwinów Apartments'

Переглянути актуальні пропозиції в
Apartamenty Ludwinów:

Hamilton May Logo Hamilton May

Квартири для оренди та продажу в чудово розташованому комплексі - 'Ludwinów Apartments'

«Ludwinów Apartments» – це просторий житловий комплекс у справді ідеальному місці – на вулиці Людвіновській, безпосередньо біля річки Вісла та центру. Місце дуже добре сполучене з центром міста, а ...

«Ludwinów Apartments» – це просторий житловий комплекс у справді ідеальному місці – на вулиці Людвіновській, безпосередньо біля річки Вісла та центру. Місце дуже добре сполучене з центром міста, а також з усіма іншими районами. Водночас місце тихе та відокремлене близькістю Віслинського бульвару та численних зелених зон відпочинку.


Ludwinów Apartments - інвестиція

«Ludwinów Apartments» — це забудова квадратної форми, яка складається з двох 6-поверхових будинків. Вся інвестиція була розроблена таким чином, щоб естетично поєднуватися з навколишньою територією; завдяки численним доріжкам і заскленим терасам будівлі здаються дуже легкими. Додатково це враження підкреслює просторе зелене подвір’я з дитячим майданчиком. Вся забудова оточена зеленню та низькою архітектурою.

Є численні зручності, доступні виключно для мешканців помешкання, такі як басейн, сауна, фітнес-центр, а також підземний паркінг. Комплекс має цілодобову охорону, інтегровану систему оповіщення про вторгнення, контроль доступу та моніторинг - у всіх квартирах є відеодомофони.


Ludwinów Apartments - розташування

Інвестиція Ludwinów Apartments розташована на вулиці Ludwinowska, прямо на березі річки, поруч із бульварами Вісли. Вавель, Старе місто та Казімєж розташовані на іншому березі річки лише за 15 хвилин ходьби.

Інвестиція знаходиться дуже близько до Grunwaldzkie кільцевої розв'язки, яка забезпечує плавний і зручний доступ до інших частин міста - як на автомобілі, так і через мережу громадського транспорту.


Квартири

Інвестиція пропонує квартири різних розмірів від 69м2 до 218м2 (від 2 до 6 кімнат). Є багато планувань квартир на вибір - більшість квартир мають тераси. Сучасні технології, реалізовані під час розробки, дозволяють інтегрувати різноманітні рішення «розумного будинку», забезпечуючи контроль над температурою, вологістю, освітленням тощо.

Завдяки такому цікавому розташуванню та дуже широкому діапазону доступних розмірів квартир, інвестиція ідеальна для тих, хто хоче жити в центрі, насолоджуючись спокійним і тихим місцем, оточеним зеленню. Забудова також є чудовим вибором для інвесторів, які мають намір придбати, а потім орендувати придбане майно.

Деталі нерухомості

Ref: 4360
Місто
Kraków
Вулиця
Ludwinowska
Мікрорайон
Dębniki
Status
Існуючий
Кількість квартир
270
Від центру
w centrum
Всі поверхи
6

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Dębniki

Dębniki – плутанина нового і старого

Величезний житловий район, зосереджений навколо ультрасучасного конгрес-центру ICE, приховує багато модерністських закутків.

Величезний житловий район, зосереджений навколо ультрасучасного конгрес-центру ICE, приховує багато модерністських закутків.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.