Loading...
9575 Branded Map
Ref: 9575

Metropoint

Karolkowa, Wola

Metropoint - два сучасних таунхауси на Волі

Переглянути актуальні пропозиції в
Metropoint:

Hamilton May Logo Hamilton May

Metropoint - два сучасних таунхауси на Волі

Metropoint – це сучасний житловий комплекс, побудований у варшавському районі Воля, у районі міста, який швидко розвивається. Метропоінт Metropoint складатиметься з двох сучасни...

Metropoint – це сучасний житловий комплекс, побудований у варшавському районі Воля, у районі міста, який швидко розвивається.


Метропоінт

Metropoint складатиметься з двох сучасних 12-поверхових таунхаусів. Весь розвиток буде характеризуватися високим стандартом обробки, найвищою якістю матеріалів і увагою до найменших деталей. Будівля матиме унікальні загальні простори, включаючи сучасне представницьке лобі. На першому етапі проекту буде побудовано 97 ексклюзивних квартир. На першому поверсі будинку розміщуватимуться комерційні та службові приміщення. Планова дата введення етапу в експлуатацію – 2 квартал 2019 року.


Metropoint - Розташування

Інвестиція розташована на вулиці Карольковій, у районі з чудовим сполученням. Станція метро Rondo Daszyńskiego та численні автобусні маршрути розміщені лише за 2 хвилини ходьби. Це справді ідеальне розташування забезпечує доступ до повністю розвиненої інфраструктури, включаючи унікальні магазини, послуги та культурні заклади. Музей Варшавського повстання та сучасна офісна будівля Karolkowa Business Park знаходяться в безпосередній близькості від комплексу.


Метропоінт - Апартаменти

Будівля пропонуватиме житлові об’єкти різної площі, від дуже функціональних квартир-студій до великих трикімнатних квартир площею 129 м2. Вони будуть відрізнятися продуманим дизайном і надзвичайною функціональністю. Крім того, квартири, розташовані на першому поверсі, матимуть доступ до красивих зелених садів, а квартири на верхніх поверхах матимуть просторі тераси.


Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб дізнатися більше про квартири, які зараз доступні для продажу.

Деталі нерухомості

Ref: 9575
Місто
Warszawa
Вулиця
Karolkowa
Мікрорайон
Wola
Status
Існуючий
Кількість квартир
97
Від центру
w centrum
Всі поверхи
12

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.