Loading...
13387 Branded Map
Ref: 13387

Milart Kępa Mieszczańska

Mieszczańska, Śródmieście

Milart Kępa Mieszczańska - комфортабельні апартаменти в Мієщанському парку в центрі Вроцлава

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Milart Kępa Mieszczańska

Hamilton May Logo Hamilton May

Milart Kępa Mieszczańska - комфортабельні апартаменти в Мієщанському парку в центрі Вроцлава

Milart Kępa Mieszczańska - буд Інвестиція характеризується двома активами, які особливо цінуються при прийнятті рішення про купівлю квартири - зручне розташування в центрі великого міста з...

Milart Kępa Mieszczańska - буд

Інвестиція характеризується двома активами, які особливо цінуються при прийнятті рішення про купівлю квартири - зручне розташування в центрі великого міста з безпосереднім розташуванням красивих, рекреаційних зелених зон є виключно вдалим поєднанням. Визначення Kępa Mieszczańska – проект високого рівня забудови в позачасовій архітектурній обстановці, що потопає в чарівній зелені на березі річки Одра. Восьмиповерхові будинки з дворівневим підземним паркінгом, добре освітлені квартири – основна пропозиція інвестиції, яку доповнюють комерційні та службові приміщення на першому поверсі одного з будинків.

Milart Kępa Mieszczańska - локація

Пішохідні бульвари, фешенебельні ресторани, житлові будинки преміум класу – це безпосереднє оточення інвестиції. Розташування сприятливе для найменших мешканців, які будуть витрачати свою енергію на прилеглих дитячих майданчиках. Будівля була зведена безпосередньо в Мєщанському парку, в пішій доступності від Ринкової площі Вроцлава та головних туристичних визначних пам'яток міста. Адміністративно Kępa Mieszczańska належить до району Nadodrze, але численні престижні інвестиції в розвиток зробили його вітриною району та брендом.

Milart Kępa Mieszczańska - додаткова інформація

Додаткові зручності для мешканців в інвестиції включають комори, які дозволяють зручно зберігати речі поза квартирою. У деяких приміщеннях є балкони, де можна подихати свіжим повітрям і відпочити в усамітненні свого дому, насолоджуючись зеленню, доступною у вас під рукою.

Деталі нерухомості

Ref: 13387
Місто
Wrocław
Вулиця
Mieszczańska
Мікрорайон
Nadodrze, Śródmieście
Status
Існуючий
Кількість квартир
465
Від центру
w centrum
Всі поверхи
9

Путівник по мікрорайону Nadodrze

Протягом останнього десятиліття Надодрже розквітло

Новий і захоплюючий, Nadodrze процвітав завдяки своєму нетрадиційному характеру і в процесі зачарував нову демографію молодих, заможних професіоналів.

Новий і захоплюючий, Nadodrze процвітав завдяки своєму нетрадиційному характеру і в процесі зачарував нову демографію молодих, заможних професіоналів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.