Loading...
13287 Branded Map
Ref: 13287

Pacific Residence - Solec 24

Solec, Śródmieście

Житлова інвестиція на березі Вісли - Pacific Residence у Повіслі

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Pacific Residence - Solec 24

Hamilton May Logo Hamilton May

Житлова інвестиція на березі Вісли - Pacific Residence у Повіслі

Тихоокеанська резиденція Інвестиція Pacific Residence, реалізована у дворі Музею Азії та Тихого океану, являє собою житловий комплекс із 190 квартирами, розташованими на 12 поверхах. Весь ...

Тихоокеанська резиденція

Інвестиція Pacific Residence, реалізована у дворі Музею Азії та Тихого океану, являє собою житловий комплекс із 190 квартирами, розташованими на 12 поверхах. Весь комплекс охороняється та контролюється, і він вирізняється сучасною та елегантною архітектурою та високим стандартом обробки.


Pacific Residence – Розташування

Садиба розташована за адресою вул. Solec 24 в безпосередній близькості від парку Rydz Śmigłego, біля площі Trzech Krzyży, Aleje Jerozolimskie та Marszałkowska. До самого центру Варшави всього 2 км, що забезпечує ідеальні умови сполучення, а розташування поблизу берега Вісли та численних парків і зелених скверів дозволяє відпочити після роботи.

Будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May, щоб дізнатися більше про доступні квартири.

Деталі нерухомості

Ref: 13287
Місто
Warszawa
Вулиця
Solec
Мікрорайон
Powiśle, Śródmieście
Status
Існуючий
Кількість квартир
190
Від центру
w centrum
Всі поверхи
12

Путівник по мікрорайону Powiśle

Powiśle - наймодніший район столиці біля річки

Клімат Повісля створюють кілометри рекреаційних бульварів Вісла та дивовижні житлові комплекси, розташовані на затишних вуличках.

Клімат Повісля створюють кілометри рекреаційних бульварів Вісла та дивовижні житлові комплекси, розташовані на затишних вуличках.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.