Loading...
3789 Branded Map
Ref: 3789

Parkowe Wzgórze

Parkowe Wzgórze, Mogilany

Оренда та продаж будинків у комплексі Park Hill (Parkowe Wzgórze) у Кракові

Переглянути актуальні пропозиції в
Parkowe Wzgórze:

Hamilton May Logo Hamilton May

Оренда та продаж будинків у комплексі Park Hill (Parkowe Wzgórze) у Кракові

Park Hill – елітний житловий масив з односімейних будинків, розташований на південь від Кракова. Інвестиція користується особливою популярністю серед заможніших польських та іноземних сімей завдяки...

Park Hill – елітний житловий масив з односімейних будинків, розташований на південь від Кракова. Інвестиція користується особливою популярністю серед заможніших польських та іноземних сімей завдяки близькості міжнародної школи в Лусіні.

Park Hill Investment

Parkowe Wzgórze – це мальовничий житловий масив поблизу Кракова, який складається зі 130 односімейних будинків. Забудова займає 15 гектарів Могилянських пагорбів, розташованих в околицях історичного палацово-паркового комплексу, що дозволяє його мешканцям насолоджуватися чудовими видами на гори Татри та Бескиди, а також на сам Краків. Садиба закрита та охороняється; він відрізняється унікальним просторовим плануванням і використанням якісних матеріалів. Він також пропонує легкий доступ до центру Кракова, куди можна дістатися всього за 30 хвилин.


Місцезнаходження

Park Hill розташований на пагорбі в околицях Могилян - красивого містечка на південь від Кракова, з якого відкривається приголомшливий вид на Татри та краківський горизонт. У безпосередній близькості від садиби знаходяться школи, а також різноманітні магазини та послуги. До центру Кракова можна доїхати на автомобілі всього за 30 хвилин, проїхавши вулицею Закоп'янською.


Будинки Парк Хілл

Будинки, доступні для оренди в Park Hill development, мають від 140 до 300 м2 корисної площі. Усі вони були розроблені відповідно до однакового високого рівня конструкції та обробки. Крім того, в кожному будинку є гараж принаймні на одну машину та сад.


Загальна інформація

Лише кілька інвестицій такого типу можуть зрівнятися із забудовою Park Hill за якістю та розташуванням. У такому контексті Парк-Хілл залишається одним із найбажаніших місць для проживання в усьому районі.

Деталі нерухомості

Ref: 3789
Місто
Mogilany
Вулиця
Parkowe Wzgórze
Мікрорайон
Mogilany
Status
Існуючий
Кількість квартир
24
Від центру
w centrum
Всі поверхи
Parter

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.