Loading...
4285 Branded Map
Ref: 4285

Plac Na Groblach 5

Plac Na Groblach, Stare Miasto

Квартири в елітній інвестиції - 'Plac na Groblach 5'

Переглянути актуальні пропозиції в
Plac Na Groblach 5:

Hamilton May Logo Hamilton May

Квартири в елітній інвестиції - 'Plac na Groblach 5'

Plac na Groblach 5 — це сучасна інвестиція, що складається з 2 міських будинків, завершених у 2013 році. Розташований прямо біля замку Вавель, він пропонує своїм мешканцям, мабуть, найкраще розташу...

Plac na Groblach 5 — це сучасна інвестиція, що складається з 2 міських будинків, завершених у 2013 році. Розташований прямо біля замку Вавель, він пропонує своїм мешканцям, мабуть, найкраще розташування в місті.


Опис інвестиції

Plac na Groblach 5 був розроблений, щоб задовольнити вимоги найвимогливіших клієнтів, які прагнуть до тихого проживання високого стандарту та унікального розташування.


Інвестиція складається з двох окремих таунхаусів, внутрішнього двору та підземного гаража. Незважаючи на сучасні фасади, вони дуже добре вписуються в історичну архітектуру навколишніх споруд.


Місцезнаходження

Комплекс розташований прямо біля підніжжя Вавельського пагорба - це унікальна можливість жити в справді незвичайному місці. Відкритий простір Plac na Groblach забезпечує приголомшливий вид на Вавель і річку Віслу. Близькість однієї з головних магістралей Кракова - Aleje Trzech Wieszczów - забезпечує зручний доступ до всіх інших частин міста.


Інформація про квартири

Весь комплекс складається з 49 розкішних квартир від 35 до 265 м2. На останніх поверхах розташовані 5 пентхаусів з просторими терасами. Високий стандарт усієї забудови додатково підтримується підземним гаражем, швейцаром та класною обробкою.


Загальна інформація про інвестиції

Hamilton May спеціалізується на наданні своїм клієнтам унікальних можливостей оренди та купівлі високоякісних квартир у Кракові. Саме тому ми маємо доступ до широкого асортименту квартир на інвестиційній площі «Plac na Groblach 5».

Деталі нерухомості

Ref: 4285
Місто
Kraków
Вулиця
Plac Na Groblach
Мікрорайон
Stare Miasto
Status
Існуючий
Кількість квартир
49
Від центру
w centrum
Всі поверхи
6

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.