Loading...
7396 Branded Map
Ref: 7396

Solec Residence

Solec, Śródmieście

Solec Residence - унікальна та розкішна інвестиція в Powiśle

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Solec Residence

Hamilton May Logo Hamilton May

Solec Residence - унікальна та розкішна інвестиція в Powiśle

Solec Residence - це ексклюзивний житловий будинок у варшавському районі Powiśle. Його престижне розташування забезпечує доступ до численних зручностей, таких як поле для гольфу та VIP-клуб на даху...

Solec Residence - це ексклюзивний житловий будинок у варшавському районі Powiśle. Його престижне розташування забезпечує доступ до численних зручностей, таких як поле для гольфу та VIP-клуб на даху, які неодмінно виправдають очікування навіть найвибагливіших клієнтів.


Резиденція Солець

Solec Residence складається з 9 надземних рівнів. Найнижчі 2 поверхи призначені для розміщення якісних комерційних підприємств, а решта 7 – житлові приміщення. Крім того, є два підземних рівня, на яких є велика парковка.
Будівля буде оброблена високоякісним каменем, яким вкрито його фасад, а також підлоги в зонах загального користування комплексу.
Крім класичних рішень, які зазвичай застосовуються в житлових забудовах, таких як цілодобова рецепція з консьєрж-сервісом, моніторинг і фітнес-зал, будинок пропонує широкий вибір додаткових розваг. До них відносяться: невелике поле для гольфу, розташоване на одному з дахів, стіна для скелелазіння та VIP-клуб – елегантний простір для проведення професійних та приватних зустрічей.
Будівництво об’єкта розпочато в 1 кварталі 2015 року – планується завершити в останній день 2015 року.


Solec Residence - Розташування

Комплекс розташований на вулиці Солець 18/20, в престижному районі Варшави Повісле. Центр міста зручно розташований на відстані 2 км, і до нього можна легко дістатися, а близькість річки Вісла та різноманітних парків і зелених зон надає багато можливостей для відпочинку.


Solec Residence - Апартаменти

Широкий вибір квартир і пентхаусів (включаючи найпрестижніші, розташовані на верхніх поверхах будинку, з виходом на тераси і басейни) обов'язково задовольнить вимоги найвимогливіших клієнтів, які шукають справді унікальне житло. Solec Residence пропонує численні комфортабельні та функціональні квартири площею від 41 до 270 м2 і висотою стелі від 2,6 до 2,8 м. Апартаменти, розташовані на верхніх поверхах, мають просторі тераси, балкони та лоджії, а 4 пентхауси обладнані власними басейнами. І останнє, але не менш важливе: кращі квартири оснащені кондиціонером, а решта оснащені необхідною інфраструктурою для встановлення кондиціонера.


Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб дізнатися більше про розвиток Solec Residence.

Деталі нерухомості

Ref: 7396
Місто
Warszawa
Вулиця
Solec
Мікрорайон
Powiśle, Śródmieście
Status
Існуючий
Кількість квартир
113
Від центру
w centrum
Всі поверхи
9

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Powiśle

Powiśle - наймодніший район столиці біля річки

Клімат Повісля створюють кілометри рекреаційних бульварів Вісла та дивовижні житлові комплекси, розташовані на затишних вуличках.

Клімат Повісля створюють кілометри рекреаційних бульварів Вісла та дивовижні житлові комплекси, розташовані на затишних вуличках.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.