Loading...
13361 Branded Map
Ref: 13361

Elektrownia Powiśle

Leszczyńska, Śródmieście

Електростанція Powisle

Переглянути актуальні пропозиції в
Elektrownia Powiśle:

Hamilton May Logo Hamilton May

Електростанція Powisle

Квартири в Elektrownia Powiśle – це сучасні квартири високого стандарту різної площі. Вони виконані в трьох стилях: індастріал, Нью-Йорк і мінімалізм. Унікальне розташування Powiśle забезпеч...

Квартири в Elektrownia Powiśle – це сучасні квартири високого стандарту різної площі. Вони виконані в трьох стилях: індастріал, Нью-Йорк і мінімалізм.

Унікальне розташування Powiśle забезпечує легкий доступ до культурних і розважальних закладів, а також чудове сполучення з рештою Варшави, зберігаючи при цьому близькість до природи завдяки бульварам Вісли та навколишнім паркам. Життя в апартаментах Elektrownia Powiśle дозволяє насолодитися всіма принадами столиці.

Крім того, промислові інтер’єри колишньої електростанції є домом для унікальних брендів, ресторанів, де подають страви з усього світу, а також Beauty Hall – приміщення для краси та догляду за собою.

Деталі нерухомості

Ref: 13361
Місто
Warszawa
Вулиця
Leszczyńska
Мікрорайон
Powiśle, Śródmieście
Status
Існуючий
Кількість квартир
90
Від центру
w centrum
Всі поверхи
5

Путівник по мікрорайону Powiśle

Powiśle - наймодніший район столиці біля річки

Клімат Повісля створюють кілометри рекреаційних бульварів Вісла та дивовижні житлові комплекси, розташовані на затишних вуличках.

Клімат Повісля створюють кілометри рекреаційних бульварів Вісла та дивовижні житлові комплекси, розташовані на затишних вуличках.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.