Loading...
13362 Branded Map
Ref: 13362

Flisac Apartamenty Powiśle

Elektryczna, Śródmieście

Апартаменти Flisac Powiśle

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Flisac Apartamenty Powiśle

Hamilton May Logo Hamilton May

Апартаменти Flisac Powiśle

Flisac Powiśle Apartments - Про інвестицію Flisac Powiśle Apartaments – це свіжа інвестиція, яка складається з 85 квартир різної площі. В цокольному поверсі будинку є автостоянка та складські...

Flisac Powiśle Apartments - Про інвестицію

Flisac Powiśle Apartaments – це свіжа інвестиція, яка складається з 85 квартир різної площі. В цокольному поверсі будинку є автостоянка та складські приміщення. До послуг мешканців фойє з цілодобовою рецепцією та консьєрж-службою, внутрішній сад і зелена тераса з панорамним видом на Віслу та Варшаву. Будівля завершена за високим стандартом.

Flisac Powiśle Apartments - Розташування

Апартаменти Flisac Powiśle розташовані в самому центрі міста Повісле, поруч із бульварами Вісли. Старе місто або центр знаходяться всього в декількох хвилинах ходьби. Чудове сполучення з рештою міста забезпечується безпосередньою близькістю станції метро Centrum Nauki Kopernik та численних автобусних зупинок.

Деталі нерухомості

Ref: 13362
Місто
Warszawa
Вулиця
Elektryczna
Мікрорайон
Powiśle, Śródmieście
Status
Існуючий
Кількість квартир
85
Від центру
w centrum
Всі поверхи
7

Путівник по мікрорайону Powiśle

Powiśle - наймодніший район столиці біля річки

Клімат Повісля створюють кілометри рекреаційних бульварів Вісла та дивовижні житлові комплекси, розташовані на затишних вуличках.

Клімат Повісля створюють кілометри рекреаційних бульварів Вісла та дивовижні житлові комплекси, розташовані на затишних вуличках.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.