Loading...
6342 Branded Map
Ref: 6342

Piano House

Topiel, Śródmieście

Piano House - затишний та престижний будинок у красивому районі Повісля

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Piano House

Hamilton May Logo Hamilton May

Piano House - затишний та престижний будинок у красивому районі Повісля

«Piano House» – це затишна житлова будівля, яка унікально розташована в районі Повісля. Ідеальне розташування та висока якість будівлі ставлять його серед найпрестижніших інвестицій у Варшаві....

«Piano House» – це затишна житлова будівля, яка унікально розташована в районі Повісля. Ідеальне розташування та висока якість будівлі ставлять його серед найпрестижніших інвестицій у Варшаві.

Piano House

Piano House – це 5-поверховий житловий будинок, побудований з використанням матеріалів найвищої якості (фасад з піщанику, граніту та дерева) та увагою до деталей. Форма будівлі елегантна та натхненна традиційними міськими будинками 30-х років, а місця загального користування мають відчуття арт-деко, що робить дизайн будівлі позачасовим. У будівлі цілодобова стійка реєстрації, консьєрж-сервіс та 3-рівневий підземний паркінг. Територія огороджена та охороняється.

Інвестиції були розроблені в період з 2012 по 2014 рік. Основним інвестором є Icon Real Estate - девелопер, що спеціалізується на невеликих забудовах і реконструкції таунхаусів, особливо преміум-будинків в унікальних місцях.


Piano House - Розташування

Інвестиція розташована на вулиці Topiel, в одному з найчарівніших куточків району Powiśle - його оточують парки, класична архітектура та численні цікаві місця: ресторани, кафе, магазини, театри та галереї. До бульварів Вісли можна дійти пішки, а до Старого міста можна дійти пішки. Мережа громадського транспорту в районі дуже добре розвинена, що забезпечує доступ до багатьох автобусних маршрутів, а станція метро "Центр науки Коперника" знаходиться всього в 250 метрах. Ця локація є однією з найбільш модних і бажаних у Варшаві.


Апартаменти в Piano House

Piano House пропонує 68 апартаментів високого стандарту, розміром від 30 до 260 м2. Висота стелі в квартирах від 2,6 до 3 метрів. Великі вікна забезпечують багато сонячного світла, і більшість квартир мають балкон, лоджію або вихід в сад.


Загальна інформація

Квартири Piano House є чудовою можливістю як для проживання, так і для інвестицій. Якість будівлі та ідеальне розташування роблять його дуже бажаним місцем на карті інвестицій Варшави. Не соромтеся звертатися до офісу Hamilton May, щоб дізнатися більше про квартири, доступні для оренди та продажу в цій унікальній інвестиції.

Деталі нерухомості

Ref: 6342
Місто
Warszawa
Вулиця
Topiel
Мікрорайон
Powiśle, Śródmieście
Status
Існуючий
Кількість квартир
68
Від центру
1km
Всі поверхи
6

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Powiśle

Powiśle - наймодніший район столиці біля річки

Клімат Повісля створюють кілометри рекреаційних бульварів Вісла та дивовижні житлові комплекси, розташовані на затишних вуличках.

Клімат Повісля створюють кілометри рекреаційних бульварів Вісла та дивовижні житлові комплекси, розташовані на затишних вуличках.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.