Loading...
7348 Branded Map
Ref: 7348

Tamka 29

Tamka, Śródmieście

Тамка 29 - сучасне житлове поселення на Повіслі

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Tamka 29

Hamilton May Logo Hamilton May

Тамка 29 - сучасне житлове поселення на Повіслі

Tamka 29 — це сучасне житлове поселення, яке чудово розташоване в Повіслі, з дуже рідкісною та популярною терасою на даху. Тамка 29 Тамка, 29 розпочинає архітектурний діалог із ...

Tamka 29 — це сучасне житлове поселення, яке чудово розташоване в Повіслі, з дуже рідкісною та популярною терасою на даху.


Тамка 29

Тамка, 29 розпочинає архітектурний діалог із оригінальними структурами вулиці Тамка, зберігаючи при цьому її сучасний характер. Розробка Tamka 29 виконана в земних тонах. Усе поселення просторе та сучасне, а також охороняється та контролюється для підвищеної безпеки. Крім того, комплекс є одним із небагатьох житлових інвестицій у Варшаві, обладнаних терасою на даху площею понад 200 м2. Крім того, мешканці мають доступ до послуги «Домашній контроль».

Тамка 29 - Розташування

Інвестиція розташована на вулиці Тамка в Повіслі, неподалік від шкіл, лікарень та культурних закладів, включаючи науковий центр імені Коперника, університетську бібліотеку та музей Фридерика Шопена. Близькість метро, різноманітних автобусних і трамвайних зупинок забезпечує гарне сполучення з усіма ключовими районами міста. Крім того, одна з багатьох громадських велостанцій Veturilo розташована прямо біля поселення.


Тамка 29 - Апартаменти

Поселення Тамка 29 пропонує комфортні та функціональні квартири площею від 50 до 123 м2. Високі вікна гарантують багато природного світла протягом дня для всіх квартир, а їхнє гнучке планування дозволяє різноманітні можливості розташування. Крім того, більшість квартир мають балкони або лоджії.


Будь ласка, зв’яжіться з офісами Hamilton May, щоб дізнатися більше про доступні на даний момент квартири.

Деталі нерухомості

Ref: 7348
Місто
Warszawa
Вулиця
Tamka
Мікрорайон
Powiśle, Śródmieście
Status
Існуючий
Кількість квартир
60
Від центру
w centrum
Всі поверхи
7

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Powiśle

Powiśle - наймодніший район столиці біля річки

Клімат Повісля створюють кілометри рекреаційних бульварів Вісла та дивовижні житлові комплекси, розташовані на затишних вуличках.

Клімат Повісля створюють кілометри рекреаційних бульварів Вісла та дивовижні житлові комплекси, розташовані на затишних вуличках.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.