Loading...
13026 Branded Map
Ref: 13026

Villa Rudawa

Piotra Borowego, Zwierzyniec

Villa Rudawa - стримана інвестиція з сучасним дизайном

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Villa Rudawa

Hamilton May Logo Hamilton May

Villa Rudawa - стримана інвестиція з сучасним дизайном

Інвестиції Вілла Рудава - це затишна будівля, що характеризується високим рівнем обробки. Інвестиція є прикладом елегантної сучасної архітектури, яка ідеально поєднується з малоповерховими буді...

Інвестиції

Вілла Рудава - це затишна будівля, що характеризується високим рівнем обробки. Інвестиція є прикладом елегантної сучасної архітектури, яка ідеально поєднується з малоповерховими будівлями Wola Justowska. Будівля закрита і обладнана безшумними ліфтами.

Квартири

Апартаменти розташовані на 2 рівнях і мають площу від 38 м2 до 300 м2. Апартаменти на першому поверсі мають вихід в сад, а апартаменти на верхніх поверхах мають просторі тераси та балкони. Крім того, кожна нерухомість має місце для паркування в підземному гаражі.

Місцезнаходження Інвестиція розташована в центральній частині Воли Юстовської, яка залишається найпрестижнішим і найзеленішим районом Кракова. Поруч з інвестицією знаходиться річка Рудава, а також зупинки громадського транспорту, магазини та ресторани. Wola Justowska знаходиться недалеко від центру міста, водночас відкриваючи доступ до природи, зелені та великої кількості зон відпочинку.

Деталі нерухомості

Ref: 13026
Місто
Kraków
Вулиця
Piotra Borowego
Мікрорайон
Wola Justowska, Zwierzyniec
Status
Існуючий
Кількість квартир
16
Від центру
w centrum
Всі поверхи
2

Путівник по мікрорайону Wola Justowska

Wola Justowska - престижний односімейний район

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.