Loading...
13398 Branded Map
Ref: 13398

Braniborska 10

Braniborska, Stare Miasto

Braniborska 10 - сучасні квартири в Старому місті Вроцлава

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Braniborska 10

Hamilton May Logo Hamilton May

Braniborska 10 - сучасні квартири в Старому місті Вроцлава

Проект Braniborska 10 – це сучасний житловий будинок у центрі Вроцлава з зоною відпочинку на даху, доступною для мешканців. Браниборська 10 – буд . Браниборська 10 – це адреса, де різноман...

Проект Braniborska 10 – це сучасний житловий будинок у центрі Вроцлава з зоною відпочинку на даху, доступною для мешканців.

Браниборська 10 – буд

.

Браниборська 10 – це адреса, де різноманітність сучасного стилю життя гармонійно поєднується з модерністською архітектурою. Це чудовий вибір для тих, хто хоче знайти своє місце в Старому місті, водночас насолоджуючись винятковим комфортом і зручністю, які приносить життя в цьому унікальному комплексі. Дизайнери приділили особливу увагу комфорту та функціональності, які є основними стовпами цієї розробки. Основним наміром забудовника було створення квартир, які забезпечують оптимальний простір для мешканців, велику гнучкість у розташуванні та велику кількість природного світла в кожній квартирі незалежно від її розміру. Будівля ретельно спроектована, а в фінішній обробці використані високоякісні матеріали. Чистота форми, що виходить від білого фасаду, разом із його характерним геометричним візерунком створює цілісний та авангардний силует будівлі. Скління додає фасаду легкості та гармонійності. Об’єкт зданий у 2023 році.

Розташування забудови Браніборська 10

.

Розташування будинку вписується в ідеал життя у великому місті, враховуючи необхідність невеликої відстані до його ключових точок. Жителі інвестиції мають зручний доступ до розгалуженої транспортної мережі, включаючи міські автобуси та трамваї, а також велодоріжки з системою міських велосипедів, якими можна екологічно подорожувати в будь-якому напрямку міста. Піша прогулянка до Ринкової площі займе 15 хвилин, театри, музеї, кінотеатри, Podwale, вулиці з ресторанами, Національний музичний форум і станція Świebodzki також знаходяться в межах легкої досяжності. Проживання в цьому районі практично зводить нанівець потребу в щоденному використанні автомобіля.

Braniborska 10 Wrocław - додаткова інформація

.

Що особливо вирізняє цю будівлю з-поміж інших у сусідстві, так це дах – ця загальна частина будівлі, яка зазвичай використовується лише для технічних потреб, у випадку Браниборської 10 є відмінним активом нерухомості. Розробники проекту на Браніборській, 10 по-новому поглянули на дах житлового будинку. Оздоблений дощатою терасою, він став доступним як зона відпочинку, до якої всі мешканці будинку мають вільний доступ. Це надзвичайне надбання будинку, яке дозволяє його мешканцям зустрічатися один з одним і проводити час з друзями в надзвичайно оригінальній обстановці з видом з висоти повітря на енергійний горизонт Вроцлава. Серед інших активів варто відзначити малошумний ліфт у будівлі та гараж на багато машин із виділеним місцем для велосипедів.

Деталі нерухомості

Ref: 13398
Місто
Wrocław
Вулиця
Braniborska
Мікрорайон
Szczepin, Stare Miasto
Status
Існуючий
Кількість квартир
189
Від центру
w centrum
Всі поверхи
10

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - міжнародне місце зустрічі Вроцлава

На будь-який смак Історичний центр Вроцлава має напрочуд космополітичну атмосферу.

На будь-який смак Історичний центр Вроцлава має напрочуд космополітичну атмосферу.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.