Loading...
13376 Branded Map
Ref: 13376

Life Hub

Kujawska, Krowodrza

Сучасна і красива інвестиція - Life Hub

Переглянути актуальні пропозиції в
Life Hub:

Hamilton May Logo Hamilton May

Сучасна і красива інвестиція - Life Hub

Про інвестиції Life Hub – це красива будівля, пов’язана з міською історією та традиціями. Естетика будівлі відсилає до природи та ідеально поєднується із зеленими насадженнями, звичайними для...

Про інвестиції

Life Hub – це красива будівля, пов’язана з міською історією та традиціями. Естетика будівлі відсилає до природи та ідеально поєднується із зеленими насадженнями, звичайними для мешканців. Плануючи інвестицію, увагу було приділено екологічним рішенням, таким як спеціальні гніздові ящики для навколишніх видів птахів або збільшення природного утримання дощової води.

Місцезнаходження

Інвестиція була побудована на ділянці, яка отримала нове, краще життя завдяки ревіталізації. Близькість центру з великою кількістю громадського транспорту та велосипедних маршрутів є гарантією ідеального комфорту. При цьому будівля захищена від зайвої міської суєти, а навколо можна насолоджуватися зеленню.

Квартири

Дизайн будівлі - стримана данина нью-йоркським лофтам. Вічні кольори надають цьому місцю елегантності та класу. Входи до квартир доступні з комунікаційної галереї, порослої рослинами, що утворюють так званий вертикальний сад. Внутрішня обробка виконана якісно, все для комфорту майбутніх мешканців.

Деталі нерухомості

Ref: 13376
Місто
Kraków
Вулиця
Kujawska
Мікрорайон
Krowodrza
Status
Існуючий
Кількість квартир
30
Від центру
w centrum
Всі поверхи
5

Путівник по мікрорайону Krowodrza

Krowodrza - атмосферний район, улюблений молоддю, повний інтимних, модерністських будівель.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.