Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Сучасний будинок з великою ділянкою біля лісу | 35 хвилин від центру Вроцлава

Hamilton May із задоволенням представляє вам гарний сонячний будинок у зеленому, відокремленому місці під лісом у Chrząstawa Wielka поблизу Вроцлава, ідеально підходить для сім'ї.

Пропонуємо до продажу сучасний будинок, розташований у мальовничій Chrząstawa Wielka на просторій ділянці, оточеній віковим лісом. Ця унікальна власність межує з державним лісом, забезпечуючи виняткову приватність і прямий доступ до природи. Будинок площею 257 м² складається з двох поверхів, що пропонує комфортний простір для всієї родини. На першому поверсі просторий хол (6 м²), сучасна кухня (13 м²), продумана вітальня з обідньою зоною (45 м²), елегантна ванна кімната (4 м²), комфортний кабінет (13 м²). , а також гараж на дві машини (44 м²), котельню (5 м²) та додаткове підсобне приміщення (7 м²) загальною площею 56 м². На першому поверсі знаходиться спальня (висота кімнати 6м) з просторою гардеробною (38 м²), пральня (7 м²) та сучасна ванна кімната (12 м²). Крім того, на першому поверсі пропонуються дві просторі кімнати (20 м² і 22 м²), які є ідеальним місцем для відпочинку, роботи або розвитку сімейних пристрастей. Цей винятковий будинок є ідеальним поєднанням сучасного комфорту та краси навколишньої природи.

Майно, представлене на фотографіях, розташоване на дуже великій і ідеально доглянутій ділянці площею 1600 кв. Варто зазначити, що в саду встановлено вузькотрубний колодязь, систему поливу газону та дерев’яний дитячий майданчик від відомої компанії Modulaki. Будинок був побудований в 2020 році і з самого початку подбали про те, щоб все в ньому було найвищої якості. Безсумнівною перевагою є енергоефективність будинку та його екологічність, пов’язана з технічними рішеннями у вигляді фотоелектричної системи потужністю 7 кВт, встановленої у 2022 році. В об’єкті встановлено 3 склопакети та терасне вікно високого класу (HST). Вітальня. Підігрів підлоги розведений по будинку. Покрівля покрита керамічною черепицею Creaton Simpla чорного кольору. Стіни виконані за технологією porotherm та утеплені пінополістиролом 20см та мінеральною штукатуркою. У будинку встановлена рекуперація, двофункційна газова піч Vitodens 222-F з резервуаром для води та очисна установка Viessmann Aquahome 20. Тераса, балкони та вхід до будинку наразі незавершені, але підготовлені до завершення відповідно до побажань клієнта. Зараз на цих поверхнях є шар піску.

Помешкання розташоване в селі Хжастава-Велька, за 25 км від центру Вроцлава. Поїздка на автомобілі до центру займає близько 35 хвилин. Будинок розташований на відстані 3 км від пляжу та купалень у Chrząstawa Wielka. Торговий центр «Корона» та Pasaż Grunwaldzki розташовані прибл. 20 км від будинку. Нерухомість розташована в тихому та спокійному районі, неподалік від численних зелених зон та лісу, що межує безпосередньо з ділянкою.

Ціна 2 150 000 злотих з гаражем

Будь-хто, хто зацікавлений у цій пропозиції, повинен звернутися до офісу Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19538
Місто
Мікрорайон
Площа
257 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
2
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
1600 m2
Останнє оновлення
19-04-2024
Сад
Приватна парковка

ціна

Ref: 19538
Ціна
2 150 000 PLN
Ціна/m2
8 366 PLN

Ціна 2 150 000 злотих з гаражем

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Зарезервовано

Цю нерухомість зарезервовано. Під час надсилання запиту, будь ласка, пам'ятайте, що вона може бути продана.

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Сучасний будинок з великою ділянкою біля лісу | 35 хвилин від центру Вроцлава - plan

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.