Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Будинок 90-х років на чарівній ділянці з лісом, подалі від центральної дороги.

Гарна велика ділянка частково під забудову, частково сільськогосподарська з лісом, з гарним насадженням дерев, далеко від інших будівель. З ділянки є вихід на пішохідну доріжку. Для любителів природи.

Представлений будинок має площу 253 м2 (214 м2 корисної площі) і розташований на ділянці 72 сотки. Будинок складається з цокольного поверху, 1 поверху та мансарди. На першому поверсі велика відкрита вітальня з обідньою зоною, що виходить на терасу, відкрита кухня, вітальня з каміном, спальня та ванна кімната. На мансарді 3 окремі спальні та санвузол. На першому поверсі два гаражі на одне авто. Вітальня має вихід у гарний сад.

Будинок побудований за традиційною цегляною технологією. Нові пластикові вікна. Перед будинком асфальтована дорога з двома гаражами. Проект будинку доступний для перегляду бажаючим.

Будинок гарно розташований на пагорбі в лісі. Ділянка частково засаджена фруктовими та декоративними деревами/кущами. Навколо багато зелених насаджень, у тихому, тихому районі, приблизно 100 метрів від дороги загального користування.

Він розташований за кілька кілометрів від північної частини Кракова, зі зручним швидким доступом до дороги до Варшави, Катовіце, аеропорту Баліце та таких місць, як Ойцовський національний парк. Нерухомість розташована в ландшафтному парку "Долінки Краківські", серед полів і луків, що забезпечує спокій і тишу, і в той же час, вона розташована в районі, який дуже популярний серед покупців, на межі Міхаловіце і Зеленки. комуни.

Ціна 2 950 000 злотих включно з гаражем (будинком)

Запрошуємо всіх бажаючих звертатися до нас в офіс для домовленості про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 19992
Місто
Мікрорайон
Площа
214 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
2
Кількість поверхів
1
Розмір земельної ділянки
7263 m2
дата оновлення
22-02-2024
Балкон
Сад
Приватна парковка

ціна

Ref: 19992
Ціна
2 950 000 PLN
Ціна/m2
13 785 PLN

Ціна 2 950 000 злотих включно з гаражем (будинком)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.