Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Вражаюча резиденція (корпус і ядро +) з критим басейном і просторим садом у Констанцін-Єзерна. Елегантна вілла в стані забудови з басейном і просторим садом у Констанцин-Єзерна

Гамільтон Мей із задоволенням представляє пропозицію про продаж чудової резиденції (корпус і ядро +), з критим басейном і садом, у Констанціні - Єзерна.

Представлена нерухомість складається з вілли та навколишнього саду. Вілла в капітальному стані + (часткова обробка). Складається з двох поверхів.

Вхід до резиденції здійснюється через просторий репрезентативний хол із заокругленими сходами. Ліворуч — вітальня з оранжереєю та виходом на терасу, а прямо попереду — їдальня та кухня. Праворуч коридор, вздовж якого дві кімнати. Коридор веде в гараж на дві машини та в інше крило будинку, де на першому поверсі знаходиться басейн, панорамні вікна якого влітку відкриваються в сад, а також котельня, обладнана високоякісним обладнанням. обладнання, яке не тільки підтримує потрібну температуру води, але й обігріває весь будинок. Вхід до котельні здійснюється через окремий вхід.

На першому поверсі знаходиться головна спальня з балконом і окремим місцем для гардеробної та ванної кімнати, друга велика спальня з терасою, відкритий хол з балконом, дві спільні ванні кімнати, три додаткові спальні та відкрита , рекреаційний простір над басейном. Над котельнею облаштували окрему невелику квартиру зі своїм окремим входом. Над основною частиною вілли також є мансарда.



Представлена Резиденція розташована в маєтку "Rezydencje Skolimów". Він був побудований в 2010 році і з того часу додано секцію з басейном. Будівля побудована з традиційної цегли, а дах покритий сучасною графітовою черепицею BRAAS. Вікна зі світлого дерева, зовнішні сходи, балкони та тераси облицьовані керамічною плиткою. Великі вікна чудово висвітлюють інтер'єр резиденції. Вілла ніколи не була заселена. Він розташований на ділянці площею 2200 м², оточений туями, які утворюють високу живопліт, що забезпечує відчуття усамітнення. На ділянку двоє в'їзних воріт, одні представницькі, а інші з самого тильного боку ділянки.

Резиденція є дуже економічно ефективною для підтримки екології завдяки двом тепловим насосам, сонячним колекторам і фотоелектричним панелям.

Будинок розташований в престижному районі Konstancin - Jeziorna, в безпосередній близькості від Хойновського ландшафтного парку та в безпосередній близькості від торгового центру Stara Papiernia. Відстань до самого центру Варшави становить 20 км. Американська школа в 10 хвилинах їзди. У самому Констанціні є багато історичних вілл і резиденцій, а також усілякі магазини та пункти обслуговування, щоб полегшити життя мешканцям.

Ціна 4 920 000 злотих включно з гаражем (будинком)

Не соромтеся звертатися до офісу Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19412
Місто
Мікрорайон
Площа
711 m2
Спальні
5
Ванні кімнати
4
Кількість поверхів
1
Розмір земельної ділянки
2200 m2
дата оновлення
02-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Сад
інтернет
Басейн
Приватна парковка

ціна

Ref: 19412
Ціна
4 920 000 PLN
Ціна/m2
6 920 PLN

Ціна 4 920 000 злотих включно з гаражем (будинком)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Konstancin-Jeziorna

Констанцін-Єзерна - місто для місцевої еліти з оздоровницею

Надзвичайний мікроклімат цього прекрасного містечка, розташованого на південь від Варшави, складають як курорт, так і елітна громада.

Надзвичайний мікроклімат цього прекрасного містечка, розташованого на південь від Варшави, складають як курорт, так і елітна громада.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.