Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Сучасний мінімалістичний будинок серед сосен | Радзимін

Ми з гордістю представляємо сучасний та енергоефективний окремий будинок у лісовій зоні Радзимін поблизу Варшави.

Представлена власність складається з окремого будинку загальною площею 202 м 2 і корисною площею приблизно 164 м 2 з прилеглою мальовничою ділянкою 1921 м 2 в сосновому лісі. Інтер'єр будинку складається з вітальні, з'єднаної з їдальнею, відкритої кухні, головної спальні з окремою ванною кімнатою та гардеробною, додаткової спальні, кабінету, спільної другої ванної кімнати, передпокою, котельні та гараж на дві машини.

Вихід більшості вікон південно-західний. Житлова зона будинку, а також головна спальня мають прямий вихід на простору терасу з південного боку.

Висота кімнат становить 3 м, що в поєднанні з великим склінням надає відчуття простору та яскравості інтер’єру.

Інтер'єр будинку гармонійно поєднує 3 монохроматичні кольори, зберігаючи нейтральний характер, який можна адаптувати до індивідуальних уподобань користувача. Підлога вкрита керамічною плиткою, що разюче нагадує дерев’яні дошки.

У всьому будинку використовується система теплої підлоги на основі грунтового теплового насоса. Крім того, будинок обладнаний системою рекуперації тепла, сигналізацією та екологічним септиком, який потребує спорожнення лише 1-2 рази на рік. Завдяки власній свердловині будинку, єдиними регулярними експлуатаційними витратами є рахунки за електроенергію - приблизно 900 злотих на місяць.

Будинок побудований в 2021 році за технологією Porotherm. Мінімалістичний корпус будівлі складається в основному з великого скління, простих форм, плоского даху та ненав'язливої кольорової гами по всьому будинку, що гармонійно поєднується з приголомшливою природою навколишнього середовища. Використані матеріали включають натуральний камінь, кераміку та дерев’яні віконні рами. Плоске залізобетонне перекриття будівлі допускає можливу майбутню надбудову будинку.

Будинок розташований в мальовничому тихому районі Радзиміна. Він складається з красивого соснового лісу далеко від основних транспортних шляхів. Поїздка на автомобілі до Zalew Zegrzyński займе всього 15 хвилин, до центру Radzymin - 10 хвилин, а до Варшави - 30 км.

Ціна 2 190 000 зл

Для отримання додаткової інформації щодо вищевказаної пропозиції, будь ласка, зв’яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19281
Місто
Мікрорайон
Площа
202 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Кількість поверхів
Parter
Розмір земельної ділянки
1921 m2
Останнє оновлення
19-04-2024
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 19281
Ціна
2 150 000 PLN
Ціна/m2
10 644 PLN

Ціна 2 190 000 зл

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Сучасний мінімалістичний будинок серед сосен | Радзимін - plan

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.