Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Елегантна та сучасна резиденція в маєтку Ventana

Цей стильний будинок із гарним садом є ідеальною нерухомістю для сім'ї з дітьми, які цінують естетичні цінності та функціональність. Крім того, житловий масив Ventana , де він розташований, забезпечує тиху та безпечну атмосферу лише за 25 хвилин їзди від центру Варшави .

  • Площа будинку: 295 м²
  • Площа ділянки: 1001 м²
  • Кількість поверхів: 2 + мансарда
  • Кількість номерів: 5. + Ще- Сховати
  • Гараж: на 2 машини (38,4 м²)
  • Розташування: садиба Ventana, Walendów, 18 км від центру Варшави
  • Ціна: 4 900 000 злотих

Резиденція площею 295 м² розташована на ділянці площею 1001 м² і складається з двох поверхів та мансарди.

На першому поверсі знаходиться кухня (12,25 м²), відкрита до їдальні (9,7 м²) і вітальня (38 м²) з виходом на терасу та сад. Додатково на вході гардеробна та туалет, а в коридорі шикарно вбудовані шафи. Кухня обладнана подвійним холодильником, винним погребом та вбудованою кавоваркою. Уздовж вітальні розташовані великі вікна, які додають відчуття простору та добре освітлюють кімнату.

На другому поверсі — головна спальня (16,7 м²) з гардеробною, пральнею та ванною кімнатою з ванною та душем, дві менші спальні (11,85 м²) з односпальними ліжками, вбудованими шафами та письмовими столами, ванна кімната. з двома умивальниками та душем, а також додатково великий кабінет (29,5 м²), який також можна використовувати як кімнату для гостей або ігрову кімнату для дітей.

Мансарда пристосована під фітнес-зону (54 м²), обладнана невеликим тренажерним залом та столом для настільного тенісу, а також може бути облаштована як ще одна спальня. Крім того, в цій частині будинку є сауна та санвузол з душем.

Гараж (38,4 м²) має місце для двох автомобілів і має прямий вихід до будинку та саду. В саду є система автоматичного поливу , а також є будиночок для техніки для благоустрою та зберігання велосипедів. Будинок оснащений зручностями smarthome .

Нерухомість продається з обладнанням, яке видно на фото



Будинок був закінчений два роки тому з матеріалів найвищої якості, готовий до заселення. Захищений житловий масив з Клубним будинком , власним тенісним кортом і зеленою зоною спроектований зі смаком і почуттям елегантності. Вхід до Вентани відкривають двоє красивих кованих воріт, а територію оточує елегантний і міцний паркан. Архітектура будинків Ventana відсилає до традицій класичних садиб. Будинки оточені красивою, індивідуально оформленою зеленню, а вулиці навколо ретельно освітлені та розмічені.

Маєток Ventana розташований у Валендові, приблизно за 18 км від центру Варшави та приблизно за 20 хвилин їзди від аеропорту імені Шопена . Поруч розташовані ритейл парки - Janki та Maximus. У декількох хвилинах від мешканців розташовані: ясла, дитячі садки, школи, магазини, кінний завод, фітнес центр та басейни. Поруч із садибою проходять Катовіцька та Краківська траси. Алея Краківська веде до центру, а до Пясечно та Пулавської вулиці можна дістатися через Магдаленку.

Ціна 4 900 000 злотих включає гараж

Для отримання детальної інформації про пропозицію, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 20264
Місто
Мікрорайон
Площа
295 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
3
Кількість поверхів
3
Розмір земельної ділянки
1001 m2
Останнє оновлення
17-05-2024
Кондиціонер
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 20264
Ціна
4 900 000 PLN
Ціна/m2
16 610 PLN

Ціна 4 900 000 злотих включає гараж

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Зарезервовано

Цю нерухомість зарезервовано. Під час надсилання запиту, будь ласка, пам'ятайте, що вона може бути продана.

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Елегантна та сучасна резиденція в маєтку Ventana - plan

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.