Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Просторий, світлий напівбудинки, в тихому місці біля парку Decjusza на Волі Юстовській

Гамільтон Мей із задоволенням представляє на продаж стильний, тихий двоквартирний будинок, розташований у затишному місці, у безпосередній близькості від парку Децюш у Волі Юстовській.

Будинок загальною площею бл. 300 м2 складається з корисного рівня -1 (цокольний поверх / підвал), цокольного та першого поверхів. На поверсі -1 розташовані: гараж на одну машину, котельня, велике підсобне приміщення/склад (приблизно 23 м2), тренажерний зал та сауна з душем. На першому поверсі: простора вітальня з каміном, кухня, обідня зона, вихід в зимовий сад, велика вітальня та хол. На антресолі санвузол, а на другому поверсі: 3 спальні, великий санвузол та хол. Будинок повністю готовий, але меблі та техніка, що входять у вартість нерухомості, повинні бути узгоджені з власником нерухомості. Будівля включає сад із терасою (приблизно 20 м2) на південно-східній стороні, що забезпечує усамітнення мешканців. У будинку є підігрів підлоги на першому поверсі та у ванних кімнатах нагорі. Завдяки великим вікнам будинок дуже світлий.

Будинок дуже стильний - має дуже цікаву архітектуру, завдяки чому він просторий і дуже добре освітлений. У будівлі є гараж на одну машину та 3 додаткові паркувальні місця на відкритому повітрі перед будинком. В будинку є система рекуперації тепла та газове опалення. За безпекою навколо помешкання стежать 3 камери.

Представлена нерухомість розташована на Волі Юстовській, неподалік парку Деція. Цей привабливий і дуже зелений район характеризується легким доступом до центру міста та доступом до багатьох зон відпочинку, наприклад, до Вольського лісу, кургану Пілсудського та Краківського зоологічного парку. Wola Justowska - один з найпрестижніших районів Кракова, це відмінне місце для людей, які цінують комфорт і безпеку. Розташування гарантує дуже хороший доступ до громадського транспорту, а також до комерційної та сервісної інфраструктури. Відстань до аеропорту Баліце становить 7 км.

Ціна 3 000 000 злотих включно з гаражем (будинком), включно зі складськими приміщеннями

Будь ласка, зв'яжіться з нашим офісом, якщо вас зацікавила ця нерухомість.

Деталі нерухомості

Ref: 19883
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
300 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
3
Від центру
4km
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
417 m2
Останнє оновлення
23-04-2024
Балкон
Сад
інтернет
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 19883
Ціна
3 000 000 PLN
Ціна/m2
10 000 PLN

Ціна 3 000 000 злотих включно з гаражем (будинком), включно зі складськими приміщеннями

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Просторий, світлий напівбудинки, в тихому місці біля парку Decjusza на Волі Юстовській - plan

Путівник по мікрорайону Wola Justowska

Wola Justowska - престижний односімейний район

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.