Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Розкішне бунгало з гаражем, красиво мебльоване | 25 хвилин від центру Вроцлава

Гамільтон Мей із задоволенням представляє вам гарне розкішно оздоблене та мебльоване окреме бунгало з гаражем у Ксенгініце, неподалік від центру Вроцлава, недалеко від Вроцлавських Білян.

Елегантне окреме бунгало з сучасним дизайном, яке характеризується простором, природним освітленням і функціональністю інтер'єру. Вітальня площею 47,13 м² забезпечує комфортний відпочинок завдяки панорамним вікнам, зручному дивану, телевізору та виходу на сонячну терасу, звідки відкривається мальовничий вид на чудовий ландшафтний сад. Повністю обладнана міні-кухня з високоякісною технікою та зручною обідньою зоною є серцем будинку, а суміжні простори, такі як три спальні, дві ванні кімнати, гараж, тамбур, хол і підсобне приміщення, були ретельно спроектовані, щоб відповідати очікуванням сучасна сім'я. Будинок був оздоблений з увагою до деталей, а виготовлені на замовлення меблі, високоякісна біла техніка та біла техніка, відеодомофон та електричні зовнішні жалюзі – лише деякі з елементів, які гарантують комфорт та розкішні меблі. Додаткові зручності включають підлогу з підігрівом у всьому будинку та гаражі за допомогою теплового насоса, двері гаража з електричним керуванням, місце для паркування перед будівлею та двоє воріт для доступу до переднього саду

Одноповерхова окрема будівля площею 124,23 м2, з гаражем, 2 ванними кімнатами, великою терасою (40 м2) і садом, розташована на ділянці площею 387 м2.

Ксенгініце, в гміні Кобержице. Цей тихий і спокійний район, далеко від міської суєти, створює ідеальні умови для життя в гармонії з природою. Чудовий доступ до розв’язки Біляни, автомагістралі А4 та Жоравини дозволяє швидко дістатися як до центру Вроцлава, так і до інших важливих напрямків. У безпосередній близькості є дві залізничні станції: Domasław (3,5 км) і Żórawina (5 км), що полегшує подорож громадським транспортом. Розташування відповідає очікуванням тих, хто шукає тихе місце для життя, подалі від міської суєти, зберігаючи при цьому зручний доступ до ключових транспортних вузлів.

Ціна 1 499 000 злотих з гаражем

Будь-хто, хто зацікавлений у цій пропозиції, повинен звернутися до офісу Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 20002
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
123 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
2
Від центру
13km
Кількість поверхів
1
Розмір земельної ділянки
387 m2
дата оновлення
26-03-2024
Сад
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 20002
Ціна
1 499 000 PLN
Ціна/m2
12 163 PLN

Ціна 1 499 000 злотих з гаражем

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

City: Księginice Street: Gajowa Region: Księginice Distance to centre: 13.17 km Price: 1499000 PLN Bedrooms: 3 Bathrooms: 2 Plot size: 387m2 Price/m2: 12163 PLN - plan

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.